VV Béci elárulta, miért hagyta el a feleségét
2018-05-16  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

VV Béci több hónapnyi hallgatás után végre kifakadt, és elárulta, hogy miért hagyta el a feleségét.

A ma már Young G-ként ismert rapper házassága februárban ért véget, azóta pedig újra rátalált a szerelem. Béci a közösségi oldalán fakadt ki rajongóinak, és mesélte el, hogy mi volt a szakítás valódi oka.

“A gyermekem édesanyja önző módon a saját érdekeit veszi előtérbe és nem pedig a gyermekét…ezt mind azért mert én elmentem otthonról…ok, okozat! Nem tudom felfogni azt, hogy aki hosszú éven keresztül szeretett, a gyermekem anyja csak a külvilágnak tud élni, kedves csinos cuki képek mindenhol, de mögötte meg semmi nincs és én vagyok a legnagyobb ellenség. Aki engem degradál, vagy csak rosszat hall a volt feleségemtől, az olyankor magában nem teszi fel a kérdést, hogy ez a Béci gyerek egy szép nő láttán képes elhagyni az egész családját? Hát k*rvára nem! – írta a rapper.

Béci azt is elárulta, hogy jelenlegi párjával nagyon boldog, és végre férfinak érezheti magát mellette. Exfelesége cselekedeteitől azonban betelt nála a pohár, hiszen 8 év együttlét után egyáltalán nem tiszteli őt, és ismeretlen embereknek mond fűt-fát az egykori villalakóról.

“Ezekkel az elfojtott érzésekkel évekig éltem amik testileg beteggé tettek, de erről nyilván senki sem tud, nyilván ezt ő sem hangoztatja, csak szegény Ő! És én? Én még ezek után is gyermekem érdekeit néztem és vele maradtam, mert, hogy ha hamarabb mentem volna, annyira sem lett volna anyja a gyereknek mint amennyire most van. Az értékeim teljesen a padlón hevertek, mert már nem éreztem férfinak magam, otthon nem volt minden rendben” – folytatta Béci.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.