Viszonyod van egy házas férfivel? 5 dolog, amit tanulhatsz ebből a kapcsolatból!
2017-11-03  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Próbáltál ellenállni az érzéseidnek, de mégis beleszerettél egy házas férfiba? Legbelül érezted, hogy nem jó dolog elcsábítani egy házas férfit, mégis a szerelem győzött? Sok olyan fiatal nő van, akiket elcsábít az idősebb férfiak magabiztossága és kisugárzása. Ez a pár éves korkülönbség lehet nem is lenne akkora nagy baj, azonban, ha úgy szeretsz bele egy férfiba, hogy tudod, van már felesége, nem biztos, hogy jó ötlet folytatni vele a kapcsolatot. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt az 5 dolgot, amit egy házas férfivel való párkapcsolat során tanulhatsz.

1. Semmilyen érzelem nem fogja megsemmisíteni az erkölcsi értékeket

Ha beleszerettél egy házas férfiba, azonban a szíved legmélyén érzed azt, hogy ez nem egyezik meg az erkölcsi értékeiddel – őszinteség, hitelesség, megbízhatóság – akkor majdhogynem garantáljuk azt, hogy a saját önbizalmad fog csorbát szenvedni, ha tovább folytatod a vele való kapcsolatot. Mérlegelned kell, hogy mégis megéri-e meghozni ezt az áldozatot?

2. A szenvedély nem egy mágikus szer, ezt ugyanis lehet táplálni is, de el is lehet oltani

Ha kapcsolatod van egy házas férfival, akkor a férfi a kapcsolat elején bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy felkeltse benned a szenvedélyt. Elhalmoz bókokkal, félreérthető pillantásokkal és érzéki érintésekkel. Az idő előrehaladtával pedig csak azt fogod észrevenni, hogy vonzódsz iránta, azonban ez nem egy olyan érzelem lesz, amit ne tudnál csillapítani, tudván azt, hogy ő házas. Mégis belemész a játékába és fantáziálgatni kezdesz. Bebeszéled magadnak azt, hogy ő igazából nem is a szerelmed, és hogy valójában a felesége nem érti meg és emiatt egy tökéletes nőt keres maga mellé, akárcsak olyat, mint amilyen te vagy. Lassan pedig azon találod magad, hogy az iránta érzett szerelem sokkal többet jelent számodra, mint a becsületesség. Egy pillanatra képzeld el magad a felesége helyébe. Ha te lennél a felesége, hogyan éreznéd magad ebben a szituációban?

3. Az emberek már az első perctől megmutatják, hogy kik is ők valójában, igazából csak hinned kell annak, amit látsz

Ha egy házas férfivel van kapcsolatod, aki hazudik a feleségének azért, hogy veled lehessen, nyilvánvaló az, hogy előbb vagy utóbb veled is ugyanezt fogja tenni, és egyszer téged is meg fog csalni. Te sem leszel kivétel a hűségszabálytól. Az ilyen férfiaknak a megcsalás egy életforma. Ha meg tudja csalni azt, akinek egyszer örök szerelmet, tiszteletet és hűséget fogadott, akkor valószínű, hogy élete során még meg fog csalni pár nőszemélyt. És te is közöttük leszel, ha belemész a játékába!

4. A legfájdalmasabb kapcsolatok is katalizátorként tudnak működni, melyekből megtudhatod, hogy milyen vágyaid és szükségleteid vannak valójában

Ha elváltál, és így mész bele egy párkapcsolatba egy nős férfivel, végül arra a következtetésre juthatsz, hogy soha többé nem szeretnél férjhez menni. Ez nem azt jelenti, hogy nem lenne fontos számodra egy párkapcsolat felvállalása. Azonban lehet, hogy csak egy olyan férfira van szükséged, aki csak bizonyos módokon szeretné felvállalni a veled való kapcsolatát, mint például csak szexuális kapcsolatot szeretne vagy, hogy hetente csak párszor szeretne találkozni veled.

5. Amikor a dolgok hanyatlani a kezdenek, a barátság mindennél fontosabb

Azok a nők, akik házas férfiakkal tartanak fönt kapcsolatot hajlamosak arra, hogy elszigetelődjenek a barátaiktól és a családtagjaiktól. Az elszigetelődés pedig semmiképp sem jó dolog, és nagyon veszélyes is lehet, ha épp egy érzelmi viharba keveredsz.

Bármilyen döntést is hoznál, felelősnek kell lenned saját magadért. Mindig olyan életre kell törekedned, hogy büszke légy magadra. Ez nem jelenti azt, hogy soha nem hibázhatsz, ugyanis mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor elesünk, de tudnunk kell tanulni a hibáinkból ahhoz, hogy legközelebb kevesebbet hibázzunk.

Szólj hozzá