Vilmos nem akarta feleségül venni Katalint
2019-01-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Az egyetemen jöttek össze, és tíz éve ismerték egymást, mire kimondták a boldogító igent. Egy most megjelent könyvből kiderült, hogy ez kizárólag Vilmos hercegen múlott, aki makacsul nemet mondott, amikor szóba került a házasság lehetősége Katalinnal. Amikor végre Vilmos bejelentette a királyi családnak az eljegyzést, Károly állítólag megkönnyebbülten így kiáltott fel: “Na végre, már épp elég régóta gyakorolnak!”

Vilmos édesapjával és testvérével, Harryvel ellentétben hosszú ideig várt az esküvővel, pedig már 18 évesen megismerte későbbi feleségét. Látszott, hogy több van köztük egyszerű barátságnál, egy ideig még együtt is éltek, Vilmos azonban hallani sem akart a házasságról, pedig, ahogyan a Mirror írja, mindkét család részéről hatalmas nyomás nehezedett rá.

Az ok – ahogyan az most megjelent, The Making of a Royal Romance című könyvből kiderült – a saját szülei példája volt. A szerző, Katie Nicholl szerint Vilmost édesanyja, Diana szomorú sorsa intette arra, hogy addig ne álljon oltár elé, amíg nem érzi magát 100 százalékban készen erre.

Vilmos meggyőződése, hogy édesapját az udvar kényszerítette a házasságba, mert Dianát kiváló feleségnek tartották, és senkit nem érdekelt, mit éreztek valójában a fiatalok. Nem akart belelépni ebbe a csapdába, ezért gyötrődött éveken keresztül, mire kimondta az igent.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.