Veszélyes randi trendek – 9. rész
2019-06-11  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Hazug valóság – Instagrandstanding

Újabb és újabb randizási szokások jelennek meg, és terjednek el napjainkban. Cikksorozatunkból most megismerheted a fontosabbakat, hogy képbe kerülj, mire kell ezután jobban figyelned, ha éppen társat keresel.

Ezúttal a számunkra kissé nehezen kimondható „Instagrandstanding”, a soros. A szóösszetétel pontos fordításban „magamutogatás az Instagramon” lehetne, amely jól kifejezi a gyakorlati jelentését.

Instagrandstanding: amikor valaki olyan fotókat oszt meg magáról az Instagram oldalán, amelyekkel egy bizonyos személy figyelmét szeretné felkelteni.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Tegyük fel, hogy tetszik Neked valaki, aki imád teniszezni, ezért készítesz egy selfiet magadról, amint teniszütőket próbálgatsz egy üzletben. Természetesen ez a másik fél szempontjából ártatlan tettnek tűnik, de sajnos mégis hazugság, mert néhány randi után valószínűleg kiderül, hogy életedben nem teniszeztél még.

Ezt is olvasd el! Veszélyes randi trendek 7. – Kittenfishing

Az „Instagrandstanding” lényegében egy marketing taktika, amelynek célja, hogy önmagunkat és az életünket reklámozzuk mások előtt.
Ha jobban belegondolunk, akkor szinte mindenki ezt csinálja. Általában csak a szép dolgokat osztjuk meg: egy örömteli eseményt, egy menő éttermi vacsorát, egy divatos ruhát, vagy épp egy csodás kékvizű tengerpartot, ahol éppen a nyaralásunkat töltjük. Az egész „Instagrandstanding” abból indul ki, hogy ha csak pozitív dolgokat mesélünk el magunkról, akkor az másoknak is tetszeni fog, és részesei akarnak majd lenni.

Mit tegyél helyette?

Próbálj érdekes pillanatokat megosztani magadról, és az életedről. Lehetsz titokzatos, vagy épp humoros, de a lényeg, hogy tartózkodj a hamis posztoktól, amelyekkel csak elrontasz mindent.

Az Instagramon is maradj mindig Önmagad, hangsúlyozd azokat a dolgokat, amelyekre büszke vagy, ami tényleg Téged jellemez, és akkor a leendő párod is olyannak fog szeretni, amilyen valójában vagy.

Örök igazság: komoly kapcsolatot csak kölcsönös őszinteségre és bizalomra építhetsz.

lany

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.