Veszélyes randi trendek – 7. rész
2019-05-31  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

„Én vagyok ezen a fotón, csak 10 évvel ezelőtt…” – Kittenfishing

Újabb és újabb randizási szokások jelennek meg, és terjednek el napjainkban. Cikksorozatunkból most megismerheted a fontosabbakat, hogy képbe kerülj, mire kell ezután jobban figyelned, ha éppen társat keresel. Egy újabb ilyen jelenség a „kittenfishing”, másnéven „füllentgetés”.

Kittenfishing: amikor valaki jobb színben tünteti fel magát az online társkereső oldalakon, hogy így olyanok is felfigyeljenek rá, akik egyébként szóba sem állnának vele.

A „füllentgetés” nem jelenti azt, hogy valaki egy a valóstól teljesen eltérő személyiség álarcát ölti magára, inkább csak pozitívabbnak, és jobbnak akar látszani. Elővesz egy pár évvel korábban készült fotót, vagy a súlyfeleslegét titkolja el, esetleg az iskolai végzettségét húzza feljebb. Az is előfordul, hogy olyan hobbit jelöl meg a profil oldalán, amivel még sosem foglalkozott, csak hogy ezzel növelje a pártalálási esélyeit.

Sajnos ezzel a módszerrel valószínűleg épp az ellenkezőjét érik el. A hazugság nem segíti elő egy boldog párkapcsolat elérését, hiszen egy személyes találkozón minden kiderül. Sőt! A partnerben okozott csalódás inkább lehetetlenné teszi a folytatást.

Egy kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat alapja az őszinteség, és a bizalom egymásban. A kezdeti hazugságokra viszont nem lehet építeni semmit.

Mit tehetsz, hogy Te ne ess ebbe a hibába?

  • Légy őszinte, csak valós adatokat tölts fel a profiloldaladra.

Hogyan csináld? Olvasd el korábbi cikkünkben! 10 tipp a tökéletes társkereső profilhoz

  • Olyan fotót ossz meg, amely a közelmúltban készült rólad, és lehetőleg csak Te vagy rajta, valós környezetben.

Milyen az ideális fotó? Cikkünkből megtudhatod! Hogyan készíts tuti profilképet?

  • Légy pozitív! Hidd el, megéri kivárni azt az embert, aki úgy fogad el Téged, amilyen vagy, és aki előtt önmagad maradhatsz. Csak egy ilyen emberrel tervezhetsz hosszú távú, és boldog közös életet.

lany

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.