Veszélyes randi trendek – 3. rész
2019-05-27  /  Szerző:   /  Egyéb, Randi  /  Nincs hozzászólás

Szakít, de mégsem hagyja, hogy elfelejtsd – „haunting”

Újabb és újabb randizási szokások jelennek meg, és terjednek el napjainkban. Cikksorozatunkból most megismerheted a fontosabbakat, hogy képbe kerülj, mire kell ezután jobban figyelned, ha éppen társat keresel.

Az következő ilyen jelenség a „haunting”, magyarul kísértő.

Haunting: amikor valaki szakít Veled, de ettől függetlenül, időnként visszatér, és a közösségi oldalaidon egy-egy like, vagy hozzászólás formájában újra feltűnik.

Amíg a „ghosting” régóta ismert fogalom, addig a „haunting” viszonylag új keletű, és sokkal kegyetlenebb formája a szakításnak. Bár már nem randiztok, és teljesen elválnak útjaitok, mégsem hagyja, hogy elfelejtsd. A közösségi média nyújtotta lehetőségeket kihasználva, figyelemmel kísér Téged, odaírja egy fotód alá, hogy milyen szép vagy rajta, vagy akár egy közös emléket is felidéz, amit együtt éltetek át. Ezzel felébreszti benned a remény hamis illúzióját, aztán megint eltűnik, Te pedig hiába várod, hogy újra írjon. Ez a viselkedés teljességgel kiszámíthatatlan.

A „haunting” több mint csendes megfigyelés, egy-egy ilyen komment vagy like lényegében egy emlékeztető, amely bizonytalanná tesz. Ha szakított Veled, akkor miért is nem engedi, hogy elfelejtsd?

Ezt is olvasd el! Veszélyes randi trendek 1. rész

3 oka lehet, hogy miért viselkedik valaki így

1. Igazából nem szeretné, hogy vége legyen a kapcsolatnak, és a volt partner megszállottjává válik.

2. Egy másik lehetőség szerint, bár nem akar már semmit az exétől, de azt sem szeretné, hogy az továbblépjen egy új partner oldalán.

3. Az utolsó típus kényszeresen igényli a figyelmet, és hogy mindent tudjon a korábbi párjáról.

Mit tehetsz, ha Te vagy az áldozat?

Ne válaszolj!

Ne reagálj a kommentjeire, egyszerűen ne is foglalkozz vele. Ha mégis válaszolsz neki, akkor csak megerősíted, és sosem fogja befejezni.

Kövesd ki!

Az összes közösségi oldalon szüntesd meg a követését, és Te is tiltsd le valamennyi felületeden.

Távolodj el!

A legjobb, amit tehetsz, ha Te vonod ki magad egy időre a közösségi médiából, és így ő is el fog tűnni.

lany

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.