Veréb Tamás örömteli vallomást tett barátnőjének
2018-09-16  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Bár az esküvő még várat magára, Veréb Tamás – akit színházi szerepei mellett a TV2 Sztárban Sztár című műsorából is ismerhetünk – azt mondja: nem tudja mással elképzelni az életét. A 24 éves színész-énekes három éve él boldog párkapcsolatban táncos barátnőjével, akivel egy éve már együtt is laknak.

– Szandival közel egy évvel ezelőtt költöztünk össze, és most már biztosan kijelenthetjük, hogy együtt, egymás mellett képzeljük el az életünket. Vannak párok, akiket megőrjít az összeköltözés, mi inkább egy közös fészket alakítottunk ki magunknak, ami, ha lehet, a korábbinál is jobban összeköt minket – mondta a Lokálnak Veréb Tomi, akinek rajongói is elfogadták párkapcsolatát.

– Szerencsére nem támadják Szandit. Azt gondolom, azzal, hogy jelen vagyok a közösségi oldalon, és a koncertek után is lemegyek a színpadról és pacsizok, egyszerűen elérhető vagyok. Persze voltak már furcsa esetek, egyszer például néhány lány vagy egy órán át követett az egyik plázában, amíg telefonáltam. Végül csak autogramot kértek – mondta a lapnak az énekes-színész, aki a munkában is remekül együttműködik szerelmével.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.