Végleg véget ért a népszerű időjós kapcsolata
2019-05-27  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Tizennégy együtt töltött év után zátonyra futott az ATV időjósának és a Több mint TestŐr című műsor házigazdájának kapcsolata. Gaál Noémi (48) és Maloveczky Miklós (39) sok éve tartó szerelme már egy hónappal ezelőtt sem volt az igazi, az időjós ugyanis akkor azt mondta: bár nem engedték el egymás kezét, mégsem töltik együtt mindennapjaikat. Mostanra azonban szét is költöztek – Miklós keresett másik otthont –, annyira eltávolodtak egymástól.

Gaal Noemi

– Több mint fél éve külön élünk, a közös ügyekről néha beszélünk, de lezártnak tekintjük a kapcsolatunkat. Sokan találgatták, mi áll a háttérben, de őszintén mondhatom, hogy nincs eltitkolt problémáról, harmadik félről szó, egyszerűen elfáradt a kapcsolatunk. Az utóbbi években mindkettőnket komoly veszteségek értek, alaposan megráncigált minket az élet, de nem lehet csak erre fogni a döntéseinket. Nem voltak nagyobb viták, sem tányérdobálás, hiszen nem vagyunk ilyenek, és az egész kapcsolatunkat sem ez jellemezte, hanem a tisztelet, és hogy intelligensen, éretten kezeljük a problémákat. Békében váltunk el, szépen csendben zártuk le, éljük tovább az életünket. Nehéz döntés volt, de van úgy, hogy azt érzi az ember: nem működik – mondta a Best magazinnak Maloveczky Miklós.

A Több mint TestŐr műsorvezetője a Borsnak is nyilatkozott:

– Ha akarnék, sem tudnék rosszat mondani Noémiről, de nyilván nem is akarok. Nekünk ennyi év volt megírva. Átalakultunk, lejárt az időnk. Valóban nem házasodtunk össze, nem lett gyerekünk, de ha két ember úgy dönt, hogy nem megy tovább, annak millió oka van. Úgy gondolom, az egész kapcsolatunkat, úgy a szakításunkat is intelligensen kezeljük. Nálunk sosem voltak tányértörések, balhék, és most sem lesz sárdobálás. És mindenkit ki kell ábrándítanom, aki a szakításunk mögött valamilyen sötét kis titkot sejt – mondta Maloveczky Miklós, aki hozzátette: nem azért szakítottak ennyi év után, hogy majd újrakezdjék.

Gaál Noémi egyik kollégája a Best magazinnak továbbá azt mondta: az időjóson nem látszik, hogy megviselte volna őt a szakítás.

Gaal Noemi

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.