Véget ért Aurelio és Dominika kapcsolata
2019-08-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Aurelio még tavaly szeptemberben kérte meg Dominika kezét, sőt A legbátrabb páros játéka után még nagyon úgy tűnt, hogy a fiatalok között tombol a szerelem. Az nlc információi szerint azonban véget ért a románc, a kapcsolatuk zátonyra futott.

Aurelio

A páros kapcsolata mindig is tele volt hullámvölgyekkel, sőt hatalmas port kavart az is, amikor az egykori valóságshow hős szakított párjával, majd összejött a szintén a Való Világból megismert Nádai Anikóval. Az a szerelem nem tartott túl sokáig, a szakítás után nem sokkal pedig ismét Dominika mellett találta meg a boldogságot. Akkoriban nagyon úgy tűnt, hogy mostanra tényleg sikerült megoldaniuk a problémáikat és harmonikus a kapcsolatuk, ráadásként A legbátrabb páros forgatásáról már jegyesekként tértek haza.

Aurelio

Dominika közösségi oldaláról azonban nemrégiben eltűntek a közös fotók, most pedig Instagram sztorin keresztül elárulta, hogy valóban nincsenek már együtt. Persze a követők többnyire a szakítás okára voltak kíváncsiak, ám a lány szűkszavúan csak annyit reagált, hogy többször megpróbálták már és nem működött.

Bár úgy tűnik Aurelio még reménykedik, ugyanis Dominikai posztjait követően kitett egy közös fotót, a lány azonban azt mondja nincs esély a folytatásra.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.