Vasvári Vivien harmadik gyermeke elvesztéséről vallott
2018-10-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Olyan tragédia történt a luxusfeleséggel, amire nem volt felkészülve: Vasvári Vivien teljesen összetört, ugyanis elveszítette harmadik kisbabáját.

A luxusfeleség a Nyerő Páros című műsor forgatása alatt tudta meg, hogy harmadjára is babát vár, jóllehet áprilisban hozta világra második gyermekét, Edwardot. Vasvári Vivien nagyon megörült a gólyahírnek, ám most kiderült: a 12. héten elveszítette a babát. Az erről szóló nagy bejelentésre már szerdán készült: egy sejtelmes poszttal gondolkoztatta el rajongóit. Luxus Vivi most a Story magazinnak mesélte el, hogyan is élte meg kisbabája elvesztését.

– Elmondhatatlanul fáj! Tudom, sokan átélték azt, amit én, de én most nagyon megtörtem! Az elmúlt hetekben az interjúkban nem válaszoltam egy, a babával kapcsolatos kérdésre sem, mert amikor a műsorban kiderült, hogy terhes vagyok, valójában már nem voltam az. Most azonban már tudok róla beszélni, igaz, fájó szívvel, sírva – mondta a Story magazinnak Vasvári Vivien, aki sokáig nem tudta, hogy várandós.

– Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar ismét teherbe esek. Fantasztikus érzés volt, hogy újra kismama lettem. Annyira örültem, hogy azt szavakba sem tudtam önteni. Közben mégis kételyek gyötörtek, mert két hónapon át nem tudtuk, hogy állapotos vagyok. És ez idő alatt edzettem, sokat stresszeltem – ismerte be a magazinnak Vasvári Vivien, aki nagyon aggódott a csöppségért.

– Rettenetesen féltem, és tartottam attól, hogy a baba nem marad meg. Valamiért ezt éreztem. Az orvos azzal nyugtatott, hogy minden rendben, a kis szíve normálisan ver. […] Aztán eljött a 12. hét, amikor következnie kellett volna a genetikai szűrésnek. Ezt megelőzően egy héten keresztül azt álmodtam, hogy meghal a baba. Minden egyes nap sírva keltem! […] Amikor elkezdődött az ultrahangos vizsgálat, már láttam, hogy nem mozog, nincs szívhang. Annyira összetörtem, mint még soha! Nagyon szerettem volna őt, annyira vártam, és most eljött újra egy óriási tragédia az életemben – mesélte a Feleségek luxuskivitelben sztárja, akinek a családja ad erőt ebben a nehéz időszakban.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.