Várkonyi Andrea őszintén mesélt a szakításukról
2019-02-15  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

A szerelemről, a párválasztásról és a kapcsolatokról tartott előadást Várkonyi Andrea (44), aki fél éve vetett véget 12 éves kapcsolatának Bochkor Gáborral (54).

A pszichológiai tanulmányait végző volt műsorvezető nem tudta, de nem is akarta kikerülni azt, hogy tavalyi szakítása után pont ő tart előadást a témában.

– Nem akarok úgy csinálni, mintha nem én lennék az, akivel tele vannak a címlapok. Én vállalom, ami történt, nem kell semmit szégyellnem. Hoztam egy döntést, amit nem bántam meg. Kicsit belehaltam, kicsit összetört benne a szívem, de jól tettem, hogy kiléptem abból a kapcsolatból – mondta a színpadon Várkonyi, aki a rendezvény után a Blikknek is megszólalt.

– Ez az előadás nem rólam szólt, és ezt szerettem is volna tisztázni, én ezt külön kezelem magamban. Nem akarom részletezni, hogy mi és hogy történt, főleg a kislányom, Nóri miatt. Azt gondolom, mindent elmondtam, amit erről lehet – kezdte a Blikknek Andrea, akinél a színpadon elhangzott mondataira is rákérdeztek.

– Amit mondtam, hogy összetörtem, az igaz, de már jól vagyok. Arccal előre, a jövő felé nézek, helyére kerültek a dolgaim, tök jól vagyok. Amivel akartam, már szakítottam, ez igaz a munkára is, és most hatalmas nyugalom van bennem. Sokan meg is jegyzik, hogy ez a harmónia sugárzik rólam, és örülök, hogy mások ezt tapasztalják. Nem tudnám megjátszani, hogy minden rendben van, ha nem így lenne – mondta a Blikknek Andrea, aki azt is elárulta, hogy sugárzó boldogságának köze van-e egy új szerelemhez.

– Ezt többen találgatták már – mondta mosolyogva. – Egyedül vagyok, és egyáltalán nem központi téma, hogy legyen valaki. Most a feldolgozás és a nyugodt várakozás fázisában vagyok, de biztos vagyok benne, ha majd nyitott leszek, lesz valakim – tette hozzá Várkonyi, akinek nagy tervei vannak a jövőre nézve. Rengeteg levelet kapott, hogy mennyi erőt ad a története azoknak, akik rossz kapcsolatban élnek, vagy a kapcsolatuk krízisbe került.

– Meglepett, hogy ennyien írtak. Furcsa volt, hogy a történetem, a szakításom mennyire pozitív is tud lenni, mennyi erőt ad. Tervben van, hogy motivációs előadásokat tartsak, a szervezők is szeretnék – mondta a szakember.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.