Várkonyi Andrea nem mond rosszat Bochkor Gáborról
2018-10-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A műsorvezetőnő természetesnek véli, hogy nem szidják egymást volt szerelmével, miután zátonyra futott a kapcsolatuk.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor több héten át titkolta, hogy szerelmük véget ért. Úgy tudni, a rádiós műsorvezetőt nagyon megviselte, hogy elveszítette párját és kislányát, de a FEM3 Café műsorvezetőnője is nehéz időszakon megy keresztül. Ám Várkonyi Andrea az állítja: nem mond rosszat Bochkorról.

– Nem fér bele, hogy a gyerekem apjáról bármiféle rosszat mondjak, nem is fogok. Őszintén mondom, én még mindig szeretem őt, mint embert. Már nem új a helyzet nekem, ugyanis hónapokkal ezelőtt szakítottam, illetve költöztem el, és talán pont ezért úgy érzem, hogy a neheze már lezajlott – nyilatkozta a Lokálnak Várkonyi Andrea, aki szeretné, ha kislányának nyugodt élete lehetne.

– Igyekszünk kialakítani mindent úgy Nórival, ahogy az a legjobb, mert nekem ő a legfontosabb. Szeretném, ha nyugodt élete lenne, már olvas ő is és a korosztálya is, a saját eszközeimmel próbálom ennek az egésznek nem kitenni. Az is természetes, hogy nem szidjuk egymást Gáborral, azt hiszem, nem lehet olyan helyzet semmilyen körülmények között, hogy az egyik szülő a másikat szidja a gyereknek – mondta a lapnak a műsorvezetőnő, aki úgy véli: a rossz dolgokban meg kellene látnunk, hogy mi az, amit a hasznunkra tudunk fordítani.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.