Valkó Eszter és a férje hónapok óta külön élnek
2018-08-25  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Valkó Eszter egyáltalán nem ért egyet azzal a mondással, hogy a hosszú házasság titka, ha időről időre kicsit külön élnek a felek. A műsorvezetőnő saját tapasztalatból beszél: Eszter férjét a munkája külföldre szólította, már hónapok óta távkapcsolatban élnek.

„Petit még tavasszal kereste meg egy gyógyszercég a hollandiai, pontosabban maastrichti állásajánlattal. Tisztában voltam vele, hogy hatalmas lehetőség ez számára. Régóta vágyott már arra, hogy kipróbálja magát külföldön, így nem is volt kérdés, elvállalja-e” – mesélte a Story magazinnak Eszter, akit kedvese korábban mindig is támogatott a céljai elérésében, ezért sem volt kérdés, hogy most az ő álmai kerüljenek előtérbe. Péter áprilisban már Hollandiában dolgozott.

„Az első időszak borzamas volt, pedig az első hétre kiutaztam vele” – mondta a műsorvezetőnő a lapnak. „Rossz volt otthon egyedül a lakásban, ahol eddig kettesben éltünk. Minden helyiségről, minden apró tárgyról eszembe jutott valami, alig vártam, hogy újra láthassam.”

Eszter azt is bevallotta, hogy amióta távol vannak egymástól, még erősebb szerelmet érez a párja iránt. Nyáron egyébként egy hónapra kiutazott Péterhez, kibéreltek közösen egy házat, és miközben a férje dolgozott, ő nyelviskolába járt. Ősztől viszont Eszternek beindulnak a munkái, kedvese pedig augusztusi budapesti szabadsága után visszautazik Hollandiába, így ismét sokáig nélkülözniük kell egymást.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.