Válásáról vallott a műsorvezetőnő
2018-07-06  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A válás ellenére is gyermekeik boldogulását tartja szem előtt Novodomszky Éva és Salvo.
A pár másfél éve költözött külön, ám még csak pár hete jelentették be hivatalosan a válást. Éva egész jól viseli a történéseket, a műsorvezetőnőt úgy nevelték, hogy mindenből ki lehet hozni valami jót, fontos, hogy az ember pozitívan álljon hozzá.


„Nem aggódom a jövőm miatt, csupán igyekszem jól érezni magam a hétköznapokban” – mesélte Éva a Story magazinnak.

Bár a szétköltözéskor számos nehézségen mentek keresztül, de gyermekeik érdekében mindent megtesznek, hogy továbbra is a közösen felépített családjuk iránt érzett szeretet vezesse őket. A pár közös célja boldoggá tenni a gyermekeiket. Salvo és Éva két fiú gyermekkel büszkélkedhet, Cristiano 13 éves, Marco pedig most töltötte be a nyolcadik életévét. A szülők nem akarnak háborús hangulatot teremteni otthon, de szertnék ha gyermekeik tisztában lennének a kialakult helyzettel.

„Nincs háború, bármiben számíthatunk a másikra, segítjük egymást, amiben csak kell. Persze, a gyerekek is értik, mi történik körülöttük. (…) Olyan a viszonyunk Marcóval és Cristianóval, hogy az ő szintjükön tudok velük őszintén beszélgetni mindenről. Ha bármivel kapcsolatban kérdésük van, mindig számíthatnak egy igazi válaszra” – mesélte  Éva.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.