Válásáról mesélt Palya Bea
2018-10-19  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Hosszú hallgatás után beszélt válásáról az énekesnő: Palya Beán nagy sebeket ejtett, hogy szétmentek a férjével, ám mindent megtesz annak érdekében, hogy ő és gyerekei is átvészeljék ezt a nehéz időszakot.

Palya Bea úgy véli, a kreatív munkának gyógyító ereje van, ezért úgy döntött, új albumának fő motívumaként saját válását választja. Elmondása szerint egész jól érzi magát a válás óta, ám az első hat hónapban mégis nagy rossz volt neki, gyermekeinek gyógyítása pedig még saját gyógyulásánál is nehezebb.

– Annyit mondhatok: „ahhoz képest” egész jól vagyok. Kilenc hónapja robot üzemmódba kapcsoltam. Az van a szemem előtt, hogy a gyerekeimnek meglegyen mindenük, mögöttük, mellettük legyek, és még a munkám is jól menjen – szögezte le a Best magazinnak az énekesnő, aki úgy érzi, figyelmesebb, izgalmasabb anyuka lett.

 

– Nap mint nap hallom az emberektől, hogy de jól nézek ki, lefogytam, és vidámabb is vagyok, mint korábban. Ez biztos így van, én is érzem, de hogy igazán beleengedjem magam egy új kapcsolatba, az még messze van – mondta a magazinnak Palya Bea, aki csak szeretettel beszél gyermekeinek édesapjáról.

– Az a feladatom, hogy arra koncentráljak, ami az új életemben jó, és azokra, akik velem vannak. Nem könnyű, de rengeteg nyeresége is van ennek a helyzetnek: egy válás önismereti utazás és napi lecke is – állította az énekesnő, aki a zenéjével szeretne segíteni olyanokon, akik hasonló helyzetben vannak, mint ő.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.