Újra társkeresőn keresi a szerelmet Aleska
2017-09-19  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Válságba jutott Sáfrány Emese, azaz Aleska (29) kapcsolata. A sportoló és focista kedvese, Ádám külön is költöztek, most viszonyuk helyrehozásán dolgoznak.

Megdöbbentő fotók kerültek A Blikk szerkesztőségének birtokába: Aleska az egyik társkereső oldalon van regisztrálva. A sportoló korábban már elárulta, hogy a telefonos applikáció segítségével keresett társat magának, és idén áprilisban rá is talált a szerelem, ami eleinte úgy tűnt, hogy a legjobban alakul. Hamar össze is költöztek, ám valami mégsem stimmelt, ha pár hónappal később Aleska profilja ismét megjelent az oldalon.

– Valóban én vagyok fenn a Tinderen – nyilatkozta a Blikknek szűkszavúan Aleska.

– Ádámmal szétmentünk, volt egy kis szünet. Nagyon elfoglaltak vagyunk mind a ketten, sokat dolgozunk, ez az oka a szétválásnak. Nem volt vita vagy veszekedés, de úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk külön, Ádám el is költözött. Ekkor újra felmentem az oldalra, hogy megnézzem a felhozatalt – magyarázta a történteket a légtornász, aki bár néhány emberrel levelezett az alkalmazásban, egyelőre nem történt semmi komoly. A szünet után Aleska és a focista – akinek kilétét homály fedi, hiszen civilként nem szeretné, ha mindenhol felismernék – újra beszélgetni, találkozni kezdtek, s azóta is ebben a fázisban van a kapcsolatuk.

– Nem költözött vissza Ádám, ami egyrészről jó, mert este, amikor hulla fáradtan hazaesem, akkor tudok pihenni. Másfelől viszont így sokkal nehezebb megoldani a találkozókat, sokkal kevesebb időt töltünk együtt, de lehet, hogy pont erre van most szükségünk – árulta el Aleska, aki nem szomorkodott sokáig, ugyanis belevettette magát a munkába.

– Szerencsére volt mire koncentrálnom az elmúlt hetekben. Sokat festettem, nemrég megnyílt a kiállítás is, ami nagyon jó érzés. Ezenfelül pedig az október 15-i, szlovákiai légtornász- Európa-bajnokságra készülök. Két tanítványom és én is versenyzek majd, nem is tudom, hogy értük vagy magamért izgulok-e jobban – tette hozzá Aleska.

Aleska egyetlen perce sem unalmas, ha épp nem dolgozik, akkor éppen aktuális hobbijának hódol, most épp a festészetnek.

– Körülbelül egy hónapja elmentem egy rajztanfolyamra, majd rögtön még egyre. Az elsőn egy tájképet festettünk, a másodikon pedig egy balerinát. Utóbbinál azt vettem észre, hogy magamtól más technikát kezdtem el alkalmazni, mint a többi tanuló. Akkor éreztem, készen állok arra, hogy otthon, egyedül is megpróbálkozzam ezzel – nyilatkozta korábban a Blikknek.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá