Újra rátalált a szerelem Árpa Attilára
2019-05-20  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Árpa Attilára egy nála 19 évvel fiatalabb színésznő mellett talált rá a szerelem, ám a színész-producert nem érdekli a nagy korkülönbség.

Árpa Attila és mostani kedvese hosszú ideig csak barátok voltak, ám kettejük barátsága tavaly szerelemmé érett. A producer szerelmét, Alexandrát még évekkel ezelőtt látta meg egy magazinban, s már akkor megfogta őt a fiatal színésznő szépsége. 2014-ben újra találkoztak a Thália Színházban, de mivel akkor még mindketten párkapcsolatban éltek, csak barátok lettek, noha sok időt töltöttek együtt: a színész-producer még bébiszitterkedni is Alexandrát hívta a lányához.

Arpa Attila

– Amirával egyszer elutaztunk Németországba, de a külföldi kiruccanás alatt dolgoznom is kellett. Még itthon, az út előtt sokat gondolkodtam, kit kérjek meg arra, hogy kísérjen el minket és bébiszitterkedjen, míg én távol vagyok. Talán furcsa, de nem az akkori barátnőm mellett döntöttem, hanem Alexandrának szóltam, hogy tartson velünk. A volt kedvesem ugyanis nem értett a gyerekekhez, és ha őszinte akarok lenni, hozzám sem… – mondta a Best magazinnak Árpa Attila, akinek kedvese, Alexandra tartott attól, hogy mit gondolnak majd az emberek, ha kiderül, ki a párja.

– Bevallom, féltem, mit gondolnak majd az emberek, ha megtudják, hogy ő a párom. Azt képzelik esetleg, hogy a hátán akarok felkapaszkodni. Az édesanyám is ettől óvott a legjobban. […] Egyébként az intelligenciájával, a kreativitásával és a humorával vett le a lábamról. Ha összekapunk valamin, akkor is képes bedobni egy poént, és varázsütésre minden mérgem elszáll. Ha visszagondolok, minden kezdeti aggodalmam butaságnak tűnik. Számomra ő az ország legjobb pasija, és nem zavar, hogy sorban állnak érte a nők – mondta Alexandra.

Arpa Attila

Árpa Attilát egyébként nem érdekli a 19 év korkülönbség. – Úgy vagyok vele, hogy a 47 az új 37. Nem érdekel, mások mit gondolnak. A kettőnk közti korkülönbség nem olyan nagy, a sztárvilágban ennél durvább példák is léteznek – mondta a színész-producer. Már a babavállalás is szóba jött náluk.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.