ÚJÉVI FOGADALOM – JÖVŐRE LEFOGYOK, DE MOST MÁR TÉNYLEG
2018-12-26  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

Két okból kifolyólag kattinthattál most erre a cikkre, vagy mert már a 2018-as évet is hol lelkesebben, hol pedig kevésbé, de becsületesen végigsportoltad, vagy mert annyira nem jeleskedtél ebben, hogy nemhogy valamiféle rendszerről nem lehet beszélni, hanem egyáltalán semmiről az esetedben: a te életednek az elmúlt évben ugyanis nem volt része a sport.

Ami nem kell, hogy azt jelentse, hogy a jövő éviben is fennmarad ez az áldatlan állapot! A sportolást, a mozgást sokan idealizálják, és mivel mások nem érzik ugyanazt a sikerélményt vagy eufóriát, mint a magazinokban nyilatkozó életmódváltók, edzők vagy fitneszmodellek, könnyen úgy gondolhatják, a probléma velük van, és ez valamiféle olyasmi hobbi, amit nem nekik találtak ki. Holott ennél messzebb nem is járhatnának a valóságtól, hiszen a sportolás nem olyan, mint a festés vagy a sakkozás, hogy vagy van tehetségünk illetve agyunk hozzá, vagy nincs – persze, a fentebbiek is tanulhatók egy bizonyos szintig.

A sportolás mindenkinek szól, aki a XXI. századi fejlett világban él, számtalan stresszhelyzettel és gyorsétteremmel körülölelve, rendelkezik érhálózattal, amelynek a rendben tartására egy kardio edzés például tökéletes, és így tovább, sorolhatnánk még egy csomó fiziológiai jellemzőt, amelyet csak a mozgással tudunk szinten tartani. Tehát a mozgás nem egy bizonyos csoport furcsasága csupán, hanem pont olyan esszenciális tevékenység, mint levegőt venni vagy táplálkozni – legalábbis ennek kellene, hogy legyen!

A „nekem nem megy/nem okoz örömet” kifogáson túl persze bőven van még a notórius hárítók tarsolyában muníció, ilyen például a „nincs időm” vagy a „nem telik rá” is. Nagy közhely, de valahol meg igaz, hogy az embernek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Azaz ebben az esetben: biztos, hogy annyira fontos és elfoglalt ember vagy, hogy egy fél-egy órát sem tudsz lecsippenteni a napból munkába menet vagy hazafelé? A másik érvet is meg tudnánk most cáfolni, de erről majd később! Lényeg a lényeg, kifogást gyártani valóban sokkal könnyebb, mint akár esőben/fagyban rávenni magadat arra, hogy levánszorogj a terembe, és ott csipszmajszolás és a kedvenc sorozatod következő epizódjai helyett a súlyzókat emelgesd. Hidd el, még az igazi elvakultak sem mondanák erre most azt, hogy utóbbi a klasszabb időtöltés. Merthogy persze, hogy a lazulás és a nassolás nyeri ezt a versenyt mindenkinél, ide kell az eltökéltség és a motiváció, merthogy a csipsszel bizony nem lesz szálkás alakod, lapos/kockás hasad, feszes feneked és nagy bicepszed.

A nasik és a sorozatok kombója pusztán egyre jó csak: a zsírpárnák fejlesztésére.

Na, arra viszont tényleg szuper! Az előbb pedig az anyagiak is szóba kerültek. Akit eddig elborzasztottak az edzőtermek bérleteinek árai (bár ugye elég széles a paletta, aki keresett, eddig is találhatott valamit), annak most van egy jó hírünk! Talán az All You Can Move Sportpasst már senkinek sem kell bemutatni, ugye ez a kis plasztikkártya több mint 700 sportlétesítménybe ad szabad utat országszerte, akár az év 365 napján, még a csoportos edzésekre is – már havi 4.900 Forinttól! Azaz eldönthetjük, hogy az adott havidíj (XS-től XXL csomagig) fejében aznap inkább csak egymagunk szeretnénk emelgetni a kettlebellt, avagy inkább bekapcsolódnánk egy jóga, cross fit, TRX vagy éppen body art órába, és edző útmutatása alapján égetnénk a kalóriákat.

No, és most jön az a rész, amikor az ár még szimpatikusabbá válik, merthogy ha még idén, azaz december 27-28-án 10:00-20:00 óra közt betévedsz a Károlyi utcába (a Ferenciek tere mellett) az All You Can Move irodába, hogy kiváltsd a jövő évi bérletedet, és egy összegben rendezed azt, akkor jár neked a „11 hónapot fizet, 12-t kap” karácsonyi akció is, illetve részt vehetsz az értékes ajándékokat felvonultató nyereményjátékban is.

Fogadd meg tehát, hogy jövőre végre jól érzed majd magad a bőrödben és tegyél érte!

Meglátod, minden más is sokkal könnyebb lesz majd az életben, mert ha jó közérzet van, minden van!  😉

 

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.