Újabb sztárpár jegyezte el egymást
2018-08-05  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Manapság úgy néz ki, hogy az a menő, ha néhány hét randizás után eljegyezzük a másikat. A híres sztárpárok közül így volt ezzel Justin Bieber, aki Hailey Baldwint kérte meg, vagy Pete Davidson, aki Ariana Grandéval szeretné leélni élete hátralévő részét. Még csak két hónapja van együtt Priyanka Chopra és Nick Jonas is, de a sztárpárról azt rebesgetik, hogy máris eljegyezték egymást.

A 25 éves énekes Priyanka Chopra 36. születésnapján tette fel a nagy kérdést, állítólag. A People magazin értesülései szerint Nick Jonas egy New York-i Tiffany & Co. üzletet teljesen lezáratott, amikor megvásárolta az eljegyzési gyűrűt szerelmének.

A sztárpár barátai azt is elmondták a People-nak, hogy sosem látták még ilyen boldognak Nick Jonast, és szerintük a zenész nagyon komolyan gondolja a kapcsolatukat.

A hír egyébként onnan kelt szárnyra, hogy Priyanka Chopra félbe hagyta indiai filmjének forgatását, amiről maga a rendező tweetelt, és elég egyértelműen Nicket okolja ezért, viszont jókívánságait is kifejezte ugyanakkor.

Forrás: Glamouronline

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.