Újabb részletek derültek ki Luxus Vivi esküvői terveiről
2018-07-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Vasárnap áll oltár elé szerelmével a Feleségek luxuskivitelben sztárja, aki megadja a módját az esküvőnek: Vivien elmondása szerint mindenhol gyémántokat szeretne látni.

Vasvári Vivien, akinek milliós szülése után az esküvője is milliókba kerül, a Borsnak elárulta, szigorú ortodox keresztény szertartás szerint mondja ki az igent párjának, Fecsónak.

– Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak. Sokan azt hiszik, magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott éle­tet élek. Nekem ez a kötelék szent és sérthetetlen lesz az idők végezetéig, hitem szerint a halálunk után, a mennyekben is várni fogunk egymásra, mivel Isten színe előtt mondjuk ki azt a bizonyos igent. […] A menyasszonyi ruha legyen meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy a templomba egy nagyon visszafogott darabot választottam: nem lesznek kivágások, sőt, még a vállam se lesz kint – árulta el a luxusfelség a lapnak.

A lap azt is felelevenítette, hogy Vivi, a korábbi terveinek megfelelően, gyémánt combfixben és ékkövekkel kirakott koronában mondja majd ki a boldogító igent, sőt, mindenhol gyémántot szeretne látni.

„Szeretném, ha gyémántokból kirakott combfixem lenne a menyasszonyi ruha alatt, és amin hozzák a gyűrűt, az is legyen gyémántos. Persze, a gyémánttal kirakott korona sem hiányozhat, mert úgyis olyan Barbie babás vagyok” – mondta korábban a Lokálnak adott interjújában Luxus Vivi.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.