Újabb részletek derültek ki Bradley Cooper és Irina Shayk szakításáról
2019-06-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bradley Cooper és társa, Irina Shayk próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de az teljesen megváltozott – írja a People magazin.

Bradley Cooper

„Bradley egyszerűen nem volt jelen érzelmileg a kapcsolatban, miközben a Csillag születiket forgatták. Bár a 44 éves, sármos sztár és Irina számos párkapcsolati problémával küszködött, csak nagyon kevesen tudtak róla, mert a szerelmüket óvták a reflektorfénytől.

A színésznek a tavalyi év egyértelműen sikeres volt szakmailag, mert a Csillag születiket 8 Oscar-díjra jelölték. Emellett a BAFTA-díjátadón is hatalmas sikert aratott Bradley, ahol ő kapta a legjobb eredeti dalnak, színésznek és rendezőnek járó díjat. A színész akkor Irinának ki is fejezte a háláját, amiért végig támogatta a színészt.

Bradley Cooper

“A díjátadókat követően Bradley lassított a munkatempóján, hogy csak a családjára tudjon fókuszálni” – írja a People. Bár a pár mindent megtett a kapcsolatuk helyrehozásáért, előtte hosszú időn keresztül külön életet éltek, és ez az érzelmi eltávolodás vezetett a szakításhoz.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.