Tücsi elárulta, hogyan nevezné el születendő kislányát
2018-11-04  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Már lázasan gondolkozik Tücsi és szerelme, István, milyen nevet is adjanak kislányuknak.

Tücsi szeptember végén jelentette be, hogy babát vár. Október elején pedig az is kiderült, hogy kislányuk lesz. Azóta lázasan gondolkoznak, mi legyen a neve a kislányuknak. Ez viszont nem bizonyul könnyű feladatnak a számukra, ahogyan bármelyik szülőnek sem egyszerű a választás.

A Cosmopolitan magazinnak beszéltek arról, hogy az Emily Rose névpáros fogta meg őket elsőre, bár a sportolónak voltak ellenérzései a névvel kapcsolatban.

„Mindketten odavoltunk érte, viszont Sofi többször is azt mondta, valahonnan ismerős neki ez a név. Aztán egyszer beugrott neki, hogy van egy ilyen film: Ördögűzés Emily Rose üdvéért. Ebben a pillanatban rájöttünk, hogy el kell engednünk ezt a két nevet!” – árulta el Tücsi.

„Mivel sokat utazunk, és fogalmunk sincs, a jövőben még merre élünk majd, mindenképpen olyan nevet szeretnénk, ami itthon is és külföldön is működik. Abban megállapodtunk Sofival, hogy a 20 hetes ultrahangra már úgy szeretnénk menni, hogy eldöntöttük. Ez vészesen közeledik, de egyelőre még mindig nem választottunk!” – mondta a műsorvezető.

Tehát bármilyen szép is lett volna az Emily Rose, inkább elvetették az ötletet, így még mindig nem tudják, hogyan hívják majd születendő gyermeküket.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.