Trendi és komfortos
2018-07-24  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

A Birkenstock nem ismer kompromisszumot, ha a járásról, stabilitásról, a láb kényelméről és védelméről van szó.

A Birkenstock a klasszikus elegancia képviselője. Időtálló cipői és papucsai a kidolgozott részletekkel és egyedi stílusával közel 240 éve töretlenül jelen van a piacon.

A márka 1774 óta működik sikeresen, a mai napig is családi vállalkozásként. A természetes és környezetbarát anyagok felhasználásával anatómiailag tervezett lábbelik maximális kényelmet nyújtanak a láb számára. A kezdetekkor a felsőrész kialakításához minőségi bőrt és velúrt alkalmaztak, amelyet időálló festékekkel
vontak be, hogy minél tovább megtartsa színét és külsejét.

Az ütéscsillapitó talpnak köszönhetően biztonságérzetet és kényelmet biztosít. A komfort érzet további fenntartásáért a speciálisan kialakított lábágy felel, melynek segítésével a lábfej és a boka egészséges tartást vesz fel. Így nem csak a gerincfájdalmak javulhatnak, de az ízületi gondok is mérséklődnek.

A Birkenstock komfortlábbelijeit már az utcán is bátran lehet hordani, sőt kifejezetten divatos modellek kerülnek forgalomba évről évre. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy híres sztárok lábán is egyre többször láthatunk Birkenstock papucsot.

Élvezd hát a kényelemet egész nap a Birkenstockal.

MEGNÉZEM

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.