Továbbra is szabad az X-Faktor döntősének szíve
2019-01-13  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Tamáska Gabriella, az X-Faktor énekesnője harmadikként végzett az RTL Klub tehetségkutatójában, ami egyáltalán nem szegte kedvét, s gőzerővel dolgozik a karrierjén. A Bikknek mesélt arról, miben változott az élete a verseny óta.

– Eddig Székesfehérváron laktam, de úgy döntöttem, az iskola miatt a fővárosba költözöm. A műsor után egyből kerestem is egy kollégiumot, ahova be is cuccoltam még január elején. Összesen négyen lakunk egy szobában, nagyon jó a hangulat. A költözésben a legjobb barátaim segítettek, szuper, hogy ilyen gyorsan találtam megoldást.

– Még a műsor alatt volt egy táncos fiú, aki nagyon tetszett nekem, de nem vett komolyan. Azóta sem írt vissza, úgyhogy ez a románc már nem teljesedik be. Igazából azóta nem volt időm ezzel foglalkozni, szingli vagyok.

Gabi a jövőbeli terveiről is mesélt:

– Első körben le kell vizsgáznom január közepén, összesen negyven dalt kell megtanulnom, úgyhogy már most nagyon izgulok. Remélem, minden simán megy majd, mindig nagyon izgulok. Emellett fellépések is lesznek, úgyhogy most arra koncentrálok, hogy összehangoljam a mindennapjaimat, és szokjam a budapesti életet. Emellett boldog vagyok, hogy a Bárhol című dalom már 2 millió fölötti megtekintésnél jár.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.