Tóth Vera újra szerelmes
2019-01-25  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Eltalálta Ámor nyila az énekesnőt: Tóth Vera boldog és büszke, hogy újra rátalált a szerelem egy titokzatos férfi mellett!

Úgy tűnik, nagyon jót tett a költözés a Tóth Verának. A Megasztár első szériájának győztese harmóniában él négy kutyájával egy Budapest melletti településen, s amióta szétköltöztek testvérével, Tóth Gabival, a szerelem is rátalált.

– Köthető az új életemhez és az érdeklődési körömhöz, hogy rövid ideje rátaláltam egy csodás férfira, akivel nagyon bensőséges lett a viszonyunk. Érdekes véletlenek sora volt, ahogy mi egymásra találtunk. Ez a kapcsolat annyira friss, hogy egyelőre nem szeretnék róla többet mondani; igaz, nem lehet és nem is akarom eltitkolni a boldogságomat. A későbbiekben sem szeretném a nyilvánosság előtt élni a magánéletemet. Persze, ha komolyra fordul a dolog, biztos megmutatom. A szüleim és a közeli barátaim tudnak már róla, a kutyám pedig gyorsan megbarátkoztak vele. Boldog és büszke vagyok, hogy egy ilyen pasi van mellettem – mondta a HOT! magazinnak Tóth Vera.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.