Tóth Vera mindent elárult új kapcsolatáról
2019-02-18  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Tóth Vera sikert sikerre halmoz, nagy fogyása után végre a szerelem is rátalált, karrierje pedig továbbra is töretlen.

Az énekesnőt három év szingliség után végre eltalálta Ámor nyila, újra szerelmes lett. Igaz, nemrégiben a párjával olyan közös közleményt adott ki, hogy nem nyilatkoznak a párkapcsolatukról a sajtónak, illetve nem is szeretnék, ha erről kérdeznék őket. A közleményben szó szerint ez állt:

„Magánéletüket megóvva, kettejük kapcsolatáról nem szeretnének és nem fognak a sajtónak a jövőben sem nyilatkozni.”

Vera meggondolhatta magát, mert a Best magazinnak most mégis mesélt arról, mennyire boldog új párkapcsolatában, hiszen kedvesével, Pauli Zoltánnal, teljesen kiegészítik egymást. Vera nagyon boldog az elismert gasztroszakember oldalán, akivel teljes harmóniában élnek.

– Nagyon büszkék vagyunk egymásra, csodáljuk a másikat: ha a színpadon vagyok, akkor ő engem, ha előadást tart, akkor én őt… Ebben a kapcsolatban az a szép, hogy mindketten szabadok vagyunk – nyilatkozta kapcsolatukról Vera, hozzátéve: párjával, a Palkonya lakásétterem-panzió tulajdonosával kapcsolatuk kezdeti szakaszában azért volt némi aranyos, Bridget Jones-szerű bénázás is.

Az énekesnő tudja, sok lelki változáson kellett átesnie ahhoz, hogy megtalálja a szerelmet, de mára sikerült átértékelnie a kapcsolatát önmagával és a külvilággal, így váratlanul betoppanhatott a szerelem is az életébe.

A cikkből kiderül, hogy Vera szinglisége három évig tartott, de most megtörtént vele a világ legtermészetesebb dolga: párkapcsolata lett.

„… egy normális férfi az életemben, akit nagyon szeretek, és aki nagyon szeret” – mondta a lapnak.

Bár Vera utóbbi hónapjai inkább az életmódváltás, mint a férfiak körül forogtak, most mégis elérkezett az életébe a nagybetűs szerelem.

„Mindig akkor jön a szerelem az ember életébe, amikor nem számít rá. Hát, ez az én esetemben is így történt… Úgy érzem, azért tudott megjelenni, mert nagyon sok lelki görcsöt sikerült elengednem, megtaláltam a teljességet önmagamban. Amikor találkoztunk, már végtelenül kiegyensúlyozottan és higgadtam éltem” – mondta Vera a lapnak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.