Tóth Gabi vidékre költözne a szülés után
2019-10-07  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Tapolcáról indult másfél évtizeddel ezelőtt szerencsét próbálni Tóth Gabi (31), akinek a nevét a Megasztárban nyújtott teljesítményének köszönhetően országszerte megismerték.

Toth Gabi

Az énekesnő jelenleg az első gyermekét várja Krausz Gábor séffel közösen. Gabi a Családvarázs című műsorban elmondta, milyen sokat köszönhet szülővárosának, és születendő kislányának is szeretné átadni azt az útravalót, amit ő is hozott otthonról.

– Nagyon fontosak számomra a hagyományok, a vidéki közeg, amiben én is felnőhettem, s szeretném, ha ebből ő is kapna. A tiszta levegőből, a jó mennyiségű kosztból, amitől erős lesz az immunrendszere, hiszen nekünk is az volt – mesélte nevetve Tóth Gabi.

Toth Gabi

Az énekesnő kiemelte, nem baj, ha úgymond lassabb tempójú emberek között szocializálódhat a lánya.

– Ez szerintem az értékrenden sokat dob felnőtt korunkban is – magyarázta az énekesnő, elárulva, hogy a közelmúltban próbálták megkeresni azt a bölcsőt és pólyát, amelyben annak idején őt és a nővérét, Tóth Verát (34) a nagymamájuk hazavitte a kórházból, de sajnos nem lett meg, pedig az volt a terv, hogy a lánya is abban teszi meg az első utat.

Forrás: Blikk

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.