Tóth Gabi párja a szerelméről mesélt
2018-05-26  /  Szerző:   /  Randi  /  Nincs hozzászólás

Nagy a szerelem a Séfek Séfe sztárja, Krausz Gábor és Tóth Gabi között. Gábor a múltjáról mesélt egy kicsit, amit beárnyékol egy tragédia. Édesanyja korán meghalt, és utána kicsúszott a lába alól a talaj, nehezen rakta össze az életét, nem volt mellette olyan személy, aki ebben támasza lehetett volna. Ami a karrierjét illeti, csak harmincévesen jött rá, hogy kéne valamit kezdenie magával, és a családja is támogatta a döntésében.

A párkapcsolatai sem voltak egyszerűek, Hosszú ideig nem volt tartós párkapcsolata, de végül Tóth Gabi személyében talált rá a szerelem, s bár nagyon az elején vannak még, már megfordult a fejében a családalapítás gondolata is. A beszélgetésből az is kiderült, hogy nem házasságpárti, de ha olyan párja van, akinek ez fontos, természetesen oltárhoz vezeti őt. Arról is beszélt, mivel lehet kihozni a sodrából:

– Előfordul, hogy oda kell csapni az asztalra, meg olyan, amikor el kell fogadni a másik véleményét. Alapból türelmetlen vagyok, ha úgy van, hogy elmegyünk valahova, és indulásra készen vagyunk, nem értem, miért kell még húsz-harminc percet arra várni, hogy elinduljunk.

Forrás: Blikk.hu

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.