Tóth Gabi kétszer is lekoptatta mostani szerelmét, Gábort
2019-02-08  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Már egy éve annak, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor egy párt alkotnak, de még ma is úgy érzik, olyan, mintha csak tegnap mentek volna az első randira.

A Story magazinnak mesélt Tóth Gabi, aki elárulta, már egy éve van együtt kedvesével, Krausz Gáborral, akivel épp Valentin-napon mentek randevúzni.

A páros egyébként 12 évvel ezelőtt találkozott először egy szórakozóhelyen, amikor Gábor egy kólára invitálta Gabit, aki azt mondta, mindjárt jön, csak kiugrik a mosdóba.

„Na, azóta is várt vissza, én viszont nem jelentem meg. Két évvel ezelőtt újra összefutottunk a VOLT Fesztiválon, de én szintén nem voltam rá nyitott. Inkább a koncertek érdekeltek, nem volt kedvem beszélgetni. Aztán tavaly, éppen a harmincadik születésnapom után egy nappal otthon ültem, keresztrejtvényt fejtegettem, miközben anyukám a konyhában tett-vett” – mesélte Gabi, aki ekkor kívülről látta magát, majd sírásban tört ki.

„Jézusom, itt vagyok harmincévesen, egyedül a rejtvényemmel, és ez most már mindig így lesz?” – tette fel a kérdést magának, majd még aznap este rövidre vágatta a haját, Gábor pedig írt neki, hogy szeretne vele találkozni.

„Tudom, vicces, de ő az első az életemben, aki először elvitt randevúzni. Korábban ugyanis soha nem találkoztam olyan emberrel, akit ne ismertem volna már valahonnan, ezért az ‘első’ randi szóba sem került” – vallotta be az énekesnő, aki félt is az egésztől, ráadásul még a taxit is visszafordította kétszer, annyira nem volt bátorsága a helyszínre menni.

„Nem tudtam, mire számítsak, aztán leültem mellé, majd három órán keresztül beszélgettünk.”

Gabi nem tagadja, hogy akárcsak a legtöbb nő, ő is abban bízik, hogy az aktuális kapcsolata a sírig tart majd. Korábban azonban olyan tulajdonságokkal ruházta fel a barátait, amikkel nem rendelkeztek, ami nem az ő hibájuk volt.

„Én akartam valaki olyat látni bennük, aki nem létezett, akik nem ők voltak. Nem volt sok párkapcsolatom, bárki bármit gondol rólam, de mindenkiben az igazit keresem” – mondta Gabi, aki most úgy érzi, Gáborban megtalálta, akit keresett, őt ugyanis nem kell felruháznia semmivel, felnéz rá, hatalmas tehetségnek tartja.

Mint mondja, folyamatosan udvarolnak egymásnak, és jól esik neki, hogy a kedvese büszke rá.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.