Tóth Andi Szabó Ádámmal való viszonyáról vallott
2018-04-12  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Tóth Andi elárulta, hogyan állnak jelenleg Szabó Ádámmal, és mit gondol a szintén A Nagy Duettben szereplő párjáról.

Mint megírtuk, Tóth Andi és a Dal énekese, Szabó Ádám között csak úgy izzott a levegő a Glamour-gálán, ahol még szenvedélyes csókot is váltottak. Úgy tűnt, hogy a fiatal énekesek jól kijönnek egymással: Andi akkor azt nyilatkozta, hogy már hetek óta találkozgatnak, de még nem tudják, mit tartogat kettejük számára a jövő.

– Az igaz, hogy randiztunk, amiként az is, hogy kerestük egymás társaságát, de ennek jelenleg nem tulajdonítunk nagy jelentőséget. Mind a ketten a munkára szeretnénk koncentrálni, nekem a zene az első – mondta a HOT!-nak Andi.

Szabó Ádám most A Nagy Duettben ellenfele lesz Andinak, ám az énekesnő ugyanolyan versenyzőnek tartja, mint a többieket. Az X-Faktor győztese most egyébként is a versenyre próbál összpontosítani, ugyanis 19 évesen kell a 46 esztendős Rippel Ferivel együttműködnie.

– Féltem, mert furcsa, hogy ilyen fiatalon egy érett férfit kell megtanítanom valamire, de a partnerem épp olyan típus, mint én vagyok. Maximum két perc kellett ahhoz, hogy meglegyen közöttünk a kémia – árulta el a fiatal énekesnő.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.