Top 15 nő, akiknek egy férfi sem tud ellenállni – 2. rész
2019-05-15  /  Szerző:   /  Egyéb, Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Gondolkoztál már azon, hogy egyes nők miért találnak mindig gyorsan párt? Látszólag olyan könnyen megy nekik. És valóban, ezek a nők úgy keltik fel a másik nem figyelmét, hogy semmi különöset nem tesznek érte. Csak önmagukat adják.

Cikkünk első részében már bemutattunk 8 olyan személyiséget, akiknek a pasik egyszerűen nem tudnak ellenállni. Íme, itt a folytatás, a Top 7 nőtípus, akik biztos befutók az erősebbik nemnél. Te is közéjük tartozol?

7. A magabiztos főnök

Az önbizalom minden embernél vonzó tulajdonság. Minden pasi szeretné megtapasztalni, hogy milyen az élet egy magabiztos, erős nő mellett. Jó, ha hölgy egyúttal egy kicsit a főnök is egyben, bár túlzásba nem szabad vinni.

6. A gondoskodó nő

Nagyon vékony vonal választja el egymástól a támogató és a túlzottan ragaszkodó nőt egymástól. A férfiak kedvelik azokat a hölgyeket, akik odafigyelnek rájuk, és gondoskodnak róluk, de azért nem anyáskodnak felettük.

5. A flörtölő nő

Bár a cikk elején azt írtuk, hogy nem minden flört vonzó, de azért ez is egy eszköz a férfiak figyelmének felkeltésére. Fontos az időzítés, és a megfelelő környezet, és nem utolsó sorban nem mindegy a stílus sem. Ne legyél rámenős, vagy provokatív, helyette viselkedj természetesen, és maradj könnyed. De, ami a legfontosabb, próbálj előtte sokat gyakorolni.

4. A társasági nő

Nincs semmi baj azzal, ha szeretsz otthon ülni, de sajnos tény, hogy a férfiak inkább azokra a nőkre buknak, aki imádnak szórakozni, és társaságban lenni, és könnyen kötnek új barátságokat. Ha ilyen típus vagy, és mégis elkerül a szerelem, jobb, ha új szórakozóhelyeket kutatsz fel, vagy más baráti körben keresgélsz tovább.

3. A furcsa nő

Talán első hallásra különös, de igenis sok embert vonzanak a nem kimondottan átlagos, sőt egyenesen furcsán viselkedő személyek. Ők azok, akik bár ma élnek, de nem értenek a Facebookhoz, vagy akik egyszer túl halkan beszélnek, máskor meg ordítanak, és még hasonló megmagyarázhatatlan dolgok jellemzők rájuk. Egyes férfiak szinte öntudatlanul is vonzódnak az ilyen nőkhöz, talán mert az ellentétek vonzzák egymást, vagy ki tudja. De az biztos, hogy mindenkinek létezik valahol egy párja, még a különcöknek is.

2. A nő, aki nem fél elmondani a véleményét

A férfiakról köztudott, hogy szeretik átvenni az irányítást, de közben titokban vágynak egy olyan nőre, aki nem fél visszabeszélni nekik. Egy olyan nőre, aki kiáll magáért, és hallatja a hangját. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy jobb, ha mindig mindenért csak panaszkodsz, viszont, ha valamit igazságtalannak vélsz, vagy Te mást szeretnél, akkor sose tartsd magadban, nyíltan vállald fel.

1. A felelősségteljes nő

A legfontosabb tulajdonság, ami egy férfit vonz egy nőben, a felelősségteljes viselkedés. Az a nő, aki el tudja látni önmagát, vannak céljai, és képes harcolni is értük. Senki nem szeretne egy olyan partnert, aki csak „elvan” az életben, semmiért nem vállal kockázatot, és nem akar semmit elérni az életében.

És hogy ki a Top 7? Olvasd el alábbi cikkünket is.

lany

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.