A tökéletes férfi 7 ismérve
2017-08-03  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Minden férfinek vannak jó és rossz tulajdonságai. Azonban némely férfi olyan különleges tulajdonsággal rendelkezik, melyet a nők különösképpen értékelnek. Vannak olyan férfiak, akik nagy odaadással vesznek részt egy párkapcsolatban, mások pedig egyszerűen nem hosszú távú párkapcsolatra teremtettek. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azokat a férfi tulajdonságokat, melyek megkülönböztetik a tökéletes férfit a többi férfitől. Íme a tökéletes férfi 7 ismérve:

1. Mélyen a szemedbe néz

Ha egy férfi mélyen a szemedbe tud nézni és nagyon erős vonzalom van köztetek, akkor nem csak a külsődet nézi, hanem mélyen a szívedet is. Ha a te párod is mélyen a szemedbe tud nézni, akkor minden bizonnyal, szerencsés ember vagy.

2. Kiegyensúlyozott

Vannak agresszív férfiak, akik mindig följebb szeretnék helyezni magukat a többieknél. Ugyanakkor pedig léteznek gyengébb férfiak is, akik elkerülnek mindenféle felelősségvállalást, konfliktust és konfrontálódást. A legjobb dolog, amit ilyenkor tehetsz, hogy távol tartod magad az ilyen emberektől. A tökéletes férfi megfelelő módon tudja összehangolni a hatalmi képességét az empatikus énjével. Az ilyen férfiak jószívűek, de ugyanakkor erősek, ha harcra kerülne sor.

3. Fizikailag aktív

Bizonyára tudjuk azt, hogy a férfiak viszonylag korán érnek szexuálisan. Azonban, ha az idő múlásával a férfi nem marad fizikailag aktív, akkor nagy valószínűséggel a szexuális életetek sem lesz tökéletes.

4. Megnevettet

Ha olyan férfi mellet vagy, aki mellett soha nem nevetsz vagy mosolyogsz, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha véget vetsz a kapcsolatnak. Egy ilyen ember mellett egész életedet szomorúságban fogod leélni.

5. Érzed azt, hogy szeret

A nőknek jól esik, ha a férfi szép szavakkal beszél hozzájuk. Azonban egy jó párkapcsolathoz a szavak elégtelenek. Egy jó férfi a cselekedetei alapján ismerszik meg. Ezáltal hiába ígérget szépeket neked, ha sosem valósítja meg. Ahhoz, hogy érezd a szeretetét, mindenképp tettekre és bizonyítékokra van szükséged.

6. Képes feladni egy vitát azért, hogy megőrizze a békét a párkapcsolatban

Minden párkapcsolatban vannak viták és nézeteltérések. A veszekedések általában azért jönnek létre, mert mindenki úgy gondolja, hogy neki van igaza és mindenki azt szeretné, ha igazat adnának neki, mert ezáltal értékesebbnek érezheti magát. Ha azt veszed észre, hogy a párod feladja a saját elképzeléseit csak azért, hogy kibékítsen téged, minden bizonnyal egy olyan férfivel van dolgod, akiben megvannak a tökéletes férfi tulajdonságai.

7. Mindig segít, amikor szükséged van rá

A férfiak általában nagyon egyszerűen működnek, amikor szerelemre kerül a sor. Amit látunk rajtuk, valójában azt is érzik. Ha párod mindig melletted van és mindenben segít, csak azért, hogy boldoggá tegyen, minden bizonnyal a tökéletes társ számodra.

Szólj hozzá