Több mint 100 millióba került Meghan Markle babaváró bulija
2019-02-22  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Igazán fényűzőre sikeredett a buli, amit a sussexi hercegné kisbabájának érkezésére rendeztek: elképesztően sokba került Meghan Markle babaváró bulija.

Ahogy azt korábban megírtuk, elképesztő babaváró bulit tartott kedd este New Yorkban Sussex hercegnéje, aki az elkövetkezendő hetekben hozza világra első gyermekét. A Daily Mail beszámolója szerint Harry herceg feleségének, Meghan Markle-nek elég sokba került az összejövetel.

A hercegné öt napot töltött New Yorkban, fényűző utazása pedig közel 500 ezer dollárba, vagyis körülbelül 139 millió forintba került. Ebből 250 ezer dollár, azaz 69 millió forint csak az volt, hogy Meghan egy luxus magángéppel utazott New Yorkba, majd vissza az Egyesült Királyságba.

A hangulatos babaváró bulit két közeli barátja, Amal Clooney és Serena Williams rendezte a hét hónapos terhes hercegnének. Az ünneplést egy olyan penthouse-ban tartották, amely rendkívül drága: 75 ezer dollárért, vagyis kb. 20 millió forintért lehet kibérelni egy éjszakára.

Meghan hercegné egy Gulfstream G450 elnevezésű repülőgéppel utazott, ami nagyon népszerű a hollywoodi sztárok körében. Van benne zuhanyzó, illetve egy háromszemélyes dívány is, ahol Harry herceg felesége tökéletes kipihenhette magát. A magángép rendkívül tágas is, így bőven elfért benne az a rengeteg ajándék, amit Meghan kapott a babaváró bulin. Sussex hercegnéje kapott egy három méteres mandarinfát, egy kerékpárt, egy vattacukorgépet és majdnem 400 dollár értékben rózsát is.

Azt azonban nem tudni, hogy a sussexi herceg és hercegné fizetett-e a géppel való utazásért.

A magángépen kívül a hotelszoba is költséges volt, ahol Meghan hercegné öt éjszakát töltött. A Mark Hotelben 9982 dollárba, vagyis 2,7 millió forintba került a szállás öt éjszakára.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.