Titokban békülnek Hosszú Katinkáék
2018-03-26  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Nő a remény, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka (28) és amerikai edző-férje, Shane Tusup (29) megmenti a házasságát!

Alig két hónapja még nem sokan hittek volna ebben, most mégis több jel utal arra, hogy a közös jövőjükön dolgoznak.

– Mindketten elfáradtunk picit. Megpróbálunk visszavenni és a háttérbe vonulni, ami nem nagyon sikerül manapság. Próbálunk kis időt szakítani, külön-külön és együtt is. Az egymásra figyelés időszaka jön most. Együtt dolgozunk a megoldáson – mondta január elején, az Év Sportolója Gála után Katinka.

Ám a folytatás másra utalt. Elsőként a Blikk számolt be arról, hogy a versenyzőnő beadta a válókeresetet, külön éltek, külön edzettek… Mégis fordulat következett. A Blikk írta meg először, hogy szüneteltetik a válást – ám erre még rá lehetett fogni, hogy a vagyonelosztásról egyeztetnek. Mivel ők hallgatnak, mindenki találgat, de múlt hétfőn lencsevégre kapták, amint együtt jöttek ki a Duna Arénából. Tusupon ott volt a jegygyűrű (Hosszú zsebre dugta a kezét).

Igaz, külön autóval távoztak, de beszélgettek, mosolyogtak. Bennfentesek arról számoltak be, hogy néhány hete titokban elutaztak, amolyan „második nászútra”, az enyhülés ennek is a következménye. Pénteken ismét együtt tűntek fel, de nem az uszoda közelében, hanem a I. kerületben. Ide biztosan nem dolgozni mentek.

A házasokat a Blikk fotósa kapta lencsevégre, amint egy kocsiba szálltak be. Azt nem tudni, miért voltak ott, de a jelek szerint ennek nem sok köze lehet munkájukhoz, az úszáshoz, vagyis, úgy tűnik, a szabadidejükben is újra keresik egymás társaságát… A Blikk próbálta megszólaltatni az érintetteket, de nem nyilatkoztak. Egyre komolyabb jelentőséggel bírhat az, amit néhány napja Hosszú nagypapája, Bakos László mondott.

– Egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk. Azt gondolom, sikerül majd nekik, hogy rendezzék a dolgaikat. Az idő mindent megold – nyilatkozta Bakos a Story magazinnak. – Majd Katinka eldönti, hogy kivel eddzen, s mi a jó neki. Rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. Öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, ez még a hasznára is válhat.

Tegnap estig az sem derült ki, ott lesz-e Katinka a jövő heti országos bajnokságon – persze a férjjel történő esetleges békülés még ennél is fontosabb.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.