Tippek a szerető eltitkolására
2019-01-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Párkapcsolatban élsz, mégis boldogtalan vagy? Megismerkedtél egy csinos hölggyel vagy jóképű férfival, akivel néha találkozgattok, semmiféle komolyabb kötődés nélkül? Jól érzed magad ebben a kapcsolatban, de félsz a lebukástól, attól, hogy párod rájön majd, hogy másvalakivel is találkozgatsz?

A szerető és az egy éjszakás kaland is olyan jellegű kapcsolatok, amelyeket általában az emberek nem vállalnak fel. Vagy azért mert párkapcsolatban élnek, vagy, mert egyszerűen nem jelent olyan sokat számukra.

Nagy lelki erő kell ahhoz, hogy valaki belemenjen egy felvállalhatatlan kapcsolatba, mivel gyakorlatilag akarata ellenére is fájdalmat okoz ezzel saját magának. Sokan a boldogságot keresik, és azt remélik, hogy egy szerető megadja mindazt nekik, amit a párkapcsolatukban nem kapnak meg. De egy csöppnyi boldogságért a nők, és persze a férfiak nagy része is képes belemenni egy ilyen kapcsolatba, a férfiak viszont mégis másként kezelik a szeretősdit, mint a nők.

Akinek nagyobb rutinja van már a szeretőzésben, valószínű jobban el tudja majd titkolni a félrelépését párja elől. A kezdőknek viszont adunk pár tippet arra, hogy mire kell ilyenkor a leginkább figyelniük, hogyan léphetnek félre diszkréten?

A mai világban, a mai technológiával és a különböző lokalizációs applikációkkal könnyen meg lehet nézni, hogy párunk merre jár éppen. Éppen ezért az egyik nagyon fontos dolog, amire ilyenkor figyelned kell az az, hogy mindig töröld a számítógépednek vagy laptopodnak a böngészési előzményeit, azokat az applikációkat pedig tiltsd le, melyek segítségével párod könnyen rád találhat. Ugyanakkor nem árt az sem, ha időközönként jelszavakat is változtatsz, így kisebb lesz a lebukás valószínűsége. Ha igazán diszkrét szeretnél lenni, vásárolj egy feltöltős telefont, és tartsd valahol, ahol a párod nem fogja megtalálni, például az irodádban.

Amire még nagyon figyelned kell, hogy körültekintően válassz szeretőt. A célod az, hogy boldog legyél, így bizonyára nem hiányozna az, ha a szeretőd egyszer csak többet akar majd, mint te, és ő maga buktat le a feleséged vagy férjed előtt. Olyan hasonló gondolkodású emberrel találkozz, aki szórakozni szeretne, és nem lebuktatni a házastársad előtt.

Manapság léteznek már olyan online társkeresők is, ahol diszkréten, lebukásmentesen lehet ismerkedni és kötetlenebb kapcsolatokat kialakítani. Ha egy ilyen oldalra regisztrálsz, nem árt, ha a fotódat nem jeleníted meg publikusként. Ha online profilt hozol létre, légy óvatos, hogy milyen adatokat és információkat adsz meg magadról.

Valószínű lesznek majd időszakok, amikor úgy érzed, hogy feleségednek vagy férjednek más elfoglaltsága van, ezáltal akár még a városban vagy a lakóhelyed közelében is találkozhatsz a szeretőddel. Ezt azonban mindenképp kerüld el! Kiszemelteddel minden esetben a városon kívül, lakóhelyedhez távol eső helyen találkozz. Ne kockáztass a helyi kávézó, étterem, park vagy nyilvános helyen, mert itt nagy a valószínűsége annak, hogy akár egy ismerős is meglát, és már tudtára is adja a párodnak. Menj ki a városból, és mindig tartsd szem előtt azt is, hogy olyan helyre menj, ahol nem találkozhatsz a barátaiddal és ismerőseiddel. A pletyka nagyon gyorsan terjed, főleg, ha egy olyan lakóközösségben laksz, ahol erre hajlamosabbak az emberek.

Amikor jól érzed magad valakivel, természetes, hogy szeretnéd azt elmesélni barátaidnak is, azonban mi arra tanácsolunk, hogy mégis maradj csöndben. Ne ess kísértésbe mindenkinek elmondani, még a legjobb barátodnak sem, mert előbb vagy utóbb ez a titok megosztásra kerülhet valaki mással, ezután kikerül az ellenőrzési körödből, és végül a házasságod végét jelentheti. Tanuld meg tehát tartani a szád.

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.