Tilla feleségével romantikázott
2018-06-19  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Ha csak néhány napra is, de újra kettesben romantikázhatott Rómában Till Attila (46) a feleségével, Krisztával. Ugyan a TV2 műsorvezetőjének és párjának hiányoztak a fiaik, élvezték, hogy egy kicsit újra kettesben lehetnek.

– Bár a gyerekekkel folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, azt, hogy éppen merre járunk, ők is az Instagram-oldalamról tudták meg – kezdte nevetve Tilla. – Szeretünk a fiúkkal nyaralni, de kettesben is nagyon jó. Amikor csak Krisztával vagyunk, magunknak osztjuk be az időnket, gyorsan eldöntjük, hogy hol ebédeljünk, mikor mit csináljunk, három gyerekkel ez már bonyolultabb. Most a legnagyobb fiam, Andor egyedül maradt otthon, a két kisebbre, Simonra és Félixre pedig az anyósom vigyázott.

Tilláék nem sokáig szervezték a nyaralást, szállást és repülőjegyet is csak az utolsó pillanatban foglaltak.

– Három kedvenc városunk van, Tel-Aviv, New York és persze Róma, ami azért különleges számunkra, mert a megismerkedésünk után ez volt az első romantikus utazásunk helyszíne – árulta el a televíziós.

Ugyan Krisztával azt tervezték, ebben a néhány napban jobbára pihennek, illetve egyik szenvedélyüknek, a kávézásnak hódolnak a presszókat járva – ez természetesen nem jött össze.

– Lejártuk a lábunkat, szinte megállás nélkül jöttünk-mentünk. Ha egy helyet választhatnék, hogy hol élnék, ha nem Budapesten, akkor Róma lenne az. Imádjuk! Persze a srácokra is gondoltunk, de mindig sok szuvenírt hozunk, sokszor úgy érzem, túlajándékozzuk a gyerekeket – mondta Tilla, aki megsúgta, következő úti céljuk a Balaton lesz.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.