Terhességével lázad Katalin hercegné
2017-09-06  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Bombaként robbant a hír, hogy Katalin (35) hercegnének és Vilmos (35) hercegnek hamarosan újabb gyermeke születik.

Az örömhír azonban sokak szerint valójában annak a jele, hogy a hercegi pár lázad a királyi család hagyományaival szemben, és ezzel együtt határozottan a középosztály mellett foglal állást. A királynő óta ugyanis – akinek négy gyermeke van – minden királyi leszármazottnak: például Károly (68) walesi hercegnek, András (57) yorki hercegnek, Eduárd grófnak (53) és Anna (67) brit királyi hercegnőnek is csak két gyermeke van. A sajtó szerint ez már nem az első alkalom, amikor Vilmos inkább II. Erzsébet (91) példáját követi az édesapjáé helyett.

– Vilmos sokkal jobban hasonlít a nagyanyjára, mint az apja. Jóval kevésbé fontoskodó és kirívó, ezzel jobban megfelel a királynő elképzeléseinek – mondta a királyi család bennfentese.

György (4) herceg és Sarolta (2) hercegnő kistestvérének érkezése annak is köszönhető, hogy Katalin háromgyermekes családban nőtt fel, testvéreivel ápolt szoros kapcsolata pedig nagyon imponál Vilmosnak. Kapcsolatuk elején a herceg gyakran ellátogatott kedvesével a Middleton famíliához, ahol nagyon élvezte a meghitt családi légkört.

Miután Vilmos a nyáron befejezte szolgálatát a Norfolk megyei légi mentőszolgálatnál, teljes idejében trónörökösi feladatainak tesz eleget. Teendői miatt nem valószínű, hogy sok időt tud majd otthon tölteni családjával a várandósság alatt. Az viszont, hogy Katalin ismét heveny terhességi rosszullétektől szenved, változtathat a helyzeten.

– Nem lepne meg, ha Katalin azt mondaná Vilmosnak: nézd, majd én foglalkozom a családdal, amíg te dolgozol. Ugyanakkor a betegsége miatt Vilmos biztosan szeretne mindig Katalin rendelkezésére állni – nyilatkozta a pár egyik közeli barátja.

A Kensington-palota hivatalos közleménye szerint Katalint jelenleg a palotában ápolják terhességi rosszullétei miatt. Édesanyja, Carole Middleton (62) a lánya mellett van a nehéz időszakban, a lesifotósok lencsevégre kapták, amikor a napokban éppen elhagyta a hercegi házaspár rezidenciáját. Kérdés, hogy Katalin hercegné, akinek fájdalmai miatt le kellett mondania hétfői nyil­vános programjait, képes lesz-e arra, hogy elkísérje fiát, György herceget az iskolába az első tanítási napján.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá