Tényleg érkezik a negyedik gyerek a királyi családban?
2019-03-11  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Azóta, hogy tavaly megszületett Katalin és Vilmos legkisebb gyermeke, mindenkit az foglalkoztat a szigetországban, hogy vajon megállnak-e itt, vagy lesz még negyedik baba is a hercegi párnál. Egyre inkább úgy tűnik, hogy lesz, legalábbis Katalin igencsak árulkodó kijelentést tett Észak-Írországban.

A tömegben hosszan elidőzött egy kisbabáját ölelő férfinál, akinek azt is elmondta, hogy a baba láttán fellángoltak benne az anyai érzelmek. A kérdésre pedig, hogy ezek szerint szeretnének negyediket is, annyit mondott: “Azt hiszem, Vilmos kezdhet aggódni”.

Ez a megjegyzés pedig félreérthetetlenül arra utalt, hogy Vilmos rendszeresen beszél róla a sajtónak is, hogy bizony három kisgyerek nem kis feladat és elfoglaltság nekik. Tavaly Lajos születése után még az is előfordult, hogy Vilmos egyszerűen elaludt egy templomi rendezvényen a fáradtságtól.

Katalinéknak a gyerekek szeretetén kívül még egy oka van a családbővítésre: mégpedig hogy Vilmosnak, majd pedig Györgynek legyen segítsége az uralkodásban. Az uralkodót ugyanis számos rendezvényen tudja helyettesíteni egy testvére vagy gyermeke, ezzel is levéve a terhetek jelenleg például II. Erzsébet válláról.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.