Te elutaznál nyaralni valakivel, akit alig ismersz? – 6 tipp bevállalósoknak
2019-06-28  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Könnyen megeshet az a helyzet, hogy a tavaszi hónapok során megismerkedsz valakivel, és a nyár beköszöntével felmerül a kérdés, hogy mi legyen a nyaralással.

Néhány randi után még szinte alig ismeritek egymást, de egy közös vakáció során olyan helyzetekbe kerülhettek, amelyekben még nem láttátok a másikat. Ideges lesz, ha lekésitek a csatlakozást? Szidja a többi autóst a dugó közepén ülve?

Egy-egy ilyen helyzet előrevetíti, hogy milyen is lenne a párod mellett hosszú távon az életed, amelyet néhány randi alapján egyébként nehéz lenne feltérképezni.

Összegyűjtöttünk 6 tippet, amit jó, ha megfogadsz az első közös utatok előtt, hogy felkészülten vághass bele életed újabb kalandjába.

1. Nézz utána

Először is tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban kellemesen érzed magad a társaságában? Utánanéztél, igaz minden, amit magáról állított? Már az is elég lehet, ha megnézed alaposan a közösségi médiában a profilját, a posztjait, a fotóit. Ha csak egyetlen apró piros zászlót is látsz lengedezni, akkor inkább fújd le az utazást.

2. Csak rövid nyaralást tervezz

Ha minden szép és jó, akkor sem ajánlott pont egy olyan emberrel világ körüli útra indulnod, akit alig ismersz. Egy 3 napos hosszú hétvége tökéletesen elég lesz elsőre.

Ezt is olvasd el! Mit ne tegyél az első közös nyaraláson

3. Egyeztessétek az igényeiteket

Fontos, hogy előre tisztázzátok, ki mit szeretne csinálni. Ha Te egész nap csak a medence mellett napoznál, míg ő inkább a hegyeket mászná, akkor a nyaralás sikere kétséges. Válasszatok olyan úti célt, amely mindkettőtök ízlésének megfelel.

4. Együtt alvás? Igen vagy nem

Ha még nem történt meg az első intim együttlét, akkor az út előtt nem árt, tiszta vizet öntenetek a pohárba. Te döntsd el, hogy nyitott vagy-e rá, vagy még várnál, és beszéld is meg vele.

5. Legyen egy menekülési terved

Mindenképp nézz utána, hogy lesz-e a közelben egy másik hotel, ahol egyedül is kivehetsz egy szobát, hogyan tudsz hazajutni, ha valami nagy gond akad, vagy lakik-e ismerősöd az úti célotok környékén, aki akár a segítségedre is siethet.

6. Tervezz be valami különlegeset

Jó dolog egész nap a medence partján heverészni, de mindenképp keress egy olyan programot, amely mindkettőtöknek tetszik, és különlegessé teheti a vakációt. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, akár egy esti hajókázás is felejthetetlen élmény lesz az első romantikus nyaralásotokon.

par

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.