Tápai Szabina megmutatta kislányát
2019-01-12  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Tápai Szabina és Kucsera Gábor kislánya, Milla november végén jött világra, s alaposan megváltoztatott mindent, Beni pedig nagyon jó testvérként bánik vele. Az egykori kézilabdázó, aki szeretné, ha tovább bővülne családjuk, úgy véli, jót tett a családjuknak a kislány érkezése. Szerinte fiára, Benire hasonlít inkább a csöppség.

A Best magazin pedig a Facebook-oldalán már meg is mutatta, hogyan néz ki Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke, Milla, akinek aranyos arcáról korábban sosem mutattak képet a szülei.

Hatalmas a boldogság Tápai Szabináéknál, mióta megérkezett második gyermekük, Milla. Az egykori kézilabdázó szerint elférne náluk még egy gyerek.

– Jót tett a kislány a családunknak, kezdi elveszíteni hangos, olaszos jellegét, amit mindig is nagyon szerettem, de ez a nyugodtság, melegség talán még annál is jobban esik. Bár már így, négyesben is teljesnek érzem magunkat, de nagyon szeretném, ha bővülne itthon a létszám… Mindig is nagy családról álmodoztam, és azt gondolom, nálunk elfér még egy gyerek – mondta a Best magazinnak Tápai Szabina, aki úgy érzi, megváltozott kislánya érkezésével.

– Egy valami változott csak az első kismamasághoz képest, az én vagyok. Nehezen hittem el, amikor a többgyerekes anyukák mondogatták, hogy a második gyerekágyas időszak sokkal könnyebb lesz az elsőnél, pedig így van. Soha nem voltunk Gáborral paraszülők, mindent az ösztöneink szerint csinálunk – mondta a lapnak.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.