Szilveszter gazdának gyermeke született
2017-10-15  /  Szerző:   /  Egyéb, Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Szilveszter gazda bár nem várta kisfiát, most készen áll rá, hogy mindenben támogassa, ugyanis DNS-teszt bizonyította be, hogy az ő gyermeke.

Az egykori valóságshow-hős állítólagos apaságáról röppentek fel hírek egy hónappal ezelőtt: Katalin, aki szeptemberben megszülte kisfiát azt állította, hogy gyermeke édesapja Szilveszter gazda. Ekkor a férfi azt mondta, kár találgatni, hogy ki lehet az apa, csináljanak DNS-vizsgálatot.

A Bors most megtudta, hogy az apasági teszt elkészült, és bebizonyosodott, hogy Medvegy Szilveszter a vérszerinti apja a kisfiúnak.

– A hír igaz. Kedden voltunk ügyvédnél az édesanyával együtt. Én akartam így, nem akartam sumákolást – kezdte az újdonsült apuka, aki egyből kézbe is vette a kicsit.

– Rögtön közöltem az édesanyával, odaköltözhetnek hozzám, jó körülmények között nőhet fel a kisfiam. De közölte, nem, majd ő megteremt neki mindent – mesélte a lapnak.

Szilveszter gazdát meglepte a reakció, Katalin ugyanis azt tanácsolta neki, ezt még gondolja át.

– Ma éjszaka is csak forgolódtam az ágyban, nem hagy nyugodni, hogy hol és miként él most a pici – vallotta be. – Én megteremtem a pénzt, az anyja nevelje egyelőre, így helyes. De később szeretnék részt venni ebben. Az apasági teszttel a kezemben a nevemre akarom venni Kornél Áront, neki is Medvegynek kell lennie.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá