Szerelméről vallott Babos Tímea
2018-11-09  /  Szerző:   /  Szerelem  /  Nincs hozzászólás

Kiváló esztendőt zárt a legjobban rangsorolt női magyar teniszező, Babos Tímea (25). A szeptemberben edzőt váltó sportolónő a francia Kristina Mladenoviccsal (25) nyert az ausztrál nyílt bajnokságon, több héten keresztül volt a páros világranglista élén, és Szingapúrban megvédte a vb-címét partnerével. Babosnak nemcsak a pályán tökéletes társa a francia, azon kívül is barátok, ráadásul Tímea a magánéletben is megtalálta a boldogságot.

Milyen volt a legjobb barátnőjével vb-t nyerni?

Babos Tímea: Csodálatos, hogy ezt így ketten meg tudtuk oldani, hiszen egyikünk edzője sem volt ott Szingapúrban, szóval ez a vb-cím abszolút a mi érdemünk. Nagyon sokat segítettünk egymásnak, végig megvolt bennünk ez a baráti összhang. Ráadásul a pályán kívül is sok időt töltünk együtt, most először érzem azt, hogy egy húron pendülünk páros társammal.

Ha jól tudom, akkor a magánéletében is megtalálta a tökéletes partnert…

Babos: Most már két éve vagyunk együtt a párommal, komoly a kapcsolatunk. Szerencsére megérti, hogy rengeteget utazom, s mivel neki is sok a munkája, sajnos kevesebbet találkozunk. De jól tudjuk egyeztetni a szabadidőnket, és boldog vagyok, hogy ő is kint tudott lenni a családommal Szingapúrban.

A párjával utazott el a vébé után Bali szigetére. Hogyan sikerült a kikapcsolódás?

Babos: Nagyon jó volt kicsit együtt lenni. Örülök, hogy meg tudtuk engedni magunknak ezt a nyaralást, már régóta tervben volt. Személy szerint jó volt úgy elutazni, hogy nincs miatta bűntudatom, megérdemelten pihenhettem.

Mi következik most?

Babos: Élvezem, hogy itthon lehetek. Még pár nap pihenés van, aztán kezdődik egy öthetes felkészülés. Jövőre is szeretnék minél több tornát nyerni párosban, és persze, jól szerepelni egyéniben is.

Hogyan jön ki új edzőjével, a horvát Nikola Horvattal?

Babos: Nagyon motivált, kiváló a hozzáállása. Emellett nekem fontos, hogy a pályán kívül is meglegyen közöttünk az összhang.

Már gondolkozik a jövőjén

Babos Tímea nem az a típus, aki a pályafutása befejeztével hátradől, aztán nem csinál semmit – szeretne egy vállalkozást indítani.

– Sokat gondolkoztam már ezen, nagyon érdekelnek a bútorok, a belsőépítészet, szóval lehet, hogy kezdek valamit ezen a téren. Egy biztos, a karrieremmel nem ér véget a munka – mondta a teniszező.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.