Szerelem a levegőben! Valentin-napi programok országszerte
2019-02-14  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Nyakunkon a szerelemesek ünnepe, ezért összegyűjtöttünk néhány romantikus vidéki programot, ahová megszökhettek kettesben!

Szerelemhétvége Noszvajon

Igazi romantikus hétvége vár Rátok, ha ellátogattok Noszvajra, amely a szerelmesek falujává változik! Minden program, minden helyszín a szerelmet, a szeretetet hirdeti.

Kezdjétek a napot a De la Motte kastélyban, ahol már reggel átvehetitek útleveleteket, majd megerősíthetitek szerelmeteket egy egynapos esküvő keretében. Elkészíthetitek saját jegygyűrűiteket, és felszállhattok a Szerelemjáratra. A nap folyamán bejárhatjátok a Meseút állomásait. Szerelemes kézműves ajándékkészítés, tóparti randevú, borkóstolás és közös fotózás is vár benneteket.

Helyszín: Noszvaj

Időpont: 2019.02.16. 10 órától

További információt itt találsz.

ABBA slágerek szerelemkoktéllal és lánykéréssel Pécsett

A Pannon Filharmonikusok idén a nagysikerű Mamma mia! filmekből a svéd popegyüttes, az ABBA slágerek szimfonikus átiratait adja elő, válogatott énekesekkel. Fellép többek között Kocsis Tibor, Polyák Lilla, Náray Erika, vezényel Illényi Péter. A zenekartól megszokott kiváló minőségű crossover produkció minden korosztálynak szól, akárcsak a szerelem…

A Valentin-napi hangverseny szünetében idén is a szerelemkoktéloké a főszerep. Ezúttal egy meglepetéssel is készül a zenekar: egy szerencsés fiatalember a Pannon Filharmonikusok Valentin-napi koncertjén kérheti meg kedvese kezét, a zenekar művészei pedig exkluzív szerenádot adnak az ifjú párnak.

Helyszín: Pécs

Időpont: 2019.02.14. 19 óra

Bővebb információt itt találsz.

Valentin-Nap Eszterházán 2019

Valentin-napon, február 14-én a fertődi Esterházy-kastély minden szegletét körüllengi a szerelem és a romantika!

„Esterházyak és a szerelem” címmel tematikus tárlatvezetések, előadások, közös fotózás és exkluzív pezsgős kastélylátogatásra várják a szerelmespárokat Magyarország legnagyobb és legimpozánsabb barokk-rokokó kastélyában.

Helyszín: Esterházy Kastély, Fertőd

Időpont: 2019.02.14. 10 órától

További információt itt találsz:

Boldogító Igen a soproni Tűztoronyban

Lepd meg párodat Valentin-napon egy különleges házasságkötéssel, a soproni Tűztoronyban. Egy rövid ceremónia keretében kimondhatjátok egymásnak a boldogító igent ezen a kivételes helyszínen, és ajándék oklevelet is kaptok, amely megőrzi e jeles nap emlékét.

A ceremónia után koccinthattok is a boldogságotokra és közben gyönyörködhettek a fantasztikus panorámában!

Természetesen a rövid kis esküvő nem lesz hivatalos, de egy főpróbának tökéletes alkalom!

Helyszín: Tűztorony Előkapu, Sopron

Időpont: 2019.02.14. 15:30-tól

További információt itt találsz:

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.