Szenvedély és romantika hideg téli estékre
2018-12-15  /  Szerző:   /  Ajánló  /  Nincs hozzászólás

A hideg, ködös estéken az ember nem szívesen tölti az idejét a szabadban. Ilyenkor vonzóbb a meleg szoba, egy csésze gőzölgő tea, egy puha takaró, mint bármilyen kültéri elfoglaltság…

És ha a hangulatot még fokozni szeretnénk, akkor egy érzéki, romantikus könyv elmaradhatatlan része az estének.

Ehhez ajánljuk az év legforróbb regényeit, melyek elfeledtetik az olvasóval a kinti szürkeséget, az unalmas hétköznapokat.

Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében
mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

Karina Halle: Nem lennék nélküled

Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja. Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki. A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.

Meghan March: Téged akarlak

“Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem. Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Nem is lehetett volna körültekintőbb. Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre. Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém. Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.”
A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

VI Keeland: Órákon át kívánlak

„Szenzációsan szexi, lélegzetelállítóan romantikus” – All About Romance

“Üdvözlöm, West professzor, az új oktatási asszisztense vagyok! Ön alatt fogok dolgozni… persze csak átvitt értelemben. Bár nem lehet rossz dolog az sem, ha az előbbi kijelentést szó szerint értelmezzük. West professzor alatt lenni igazán kellemes élmény lehet.
Szédítően izgalmasnak ígérkezik a mi közös munkánk, professzor úr…”

 

 

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.