Szandi házassági évfordulót ünnepelt
2019-07-08  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Kerek évfordulót ünnepelt Szandi és férje, akik immár 20 éve házasok. Mindemellett pályafutásának 30. évfordulója is pont ebben az évben esedékes, így most igazán boldog és büszke lehet az énekesnő.

Szandi

E jeles alkalomból Szandi a Hot! magazinnak mesélt a kapcsolatáról. Mint elárulta, volt és vannak hullámvölgyeik, de a szenvedély még mindig ugyanúgy lángol, mint régen.

Huszadik évfordulójukat, vagyis a porcelánlakodalmukat, ami június 18-án volt, egy étteremben, egy romantikus vacsora során ünnepelték, ahol még egy virágcsokrot is kapott az énekesnő.

Szandi

„Kellenek a rossz időszakok, hogy legyen honnan újraépítkezni, és meg tudd becsülni azt, ami van. Megőrülnék, ha rózsaszínű ködben élnénk!” – árulta el Szandi.

Az énekesnő a házasság egyik legfontosabb aspektusáról, a nevelésről is ejtett pár szót, hogy ő milyen szellemiségben nevelte a gyermekeit, illetve milyen édesanyának gondolja magát.

„Nem kiabálok velük, már csak a hangszálaim miatt sem. Semmi értelme. Csak fütyülni tudok, de azt eszméletlenül hangosan. Ha ezt meghallják, tudják, hogy baj van!” – mondta Szandi, majd hozzátette: amikor a gyerekei már nem értenek az anyai jó szóból, hagyja, hogy a saját hibáikból tanuljanak. De azért az mindig jól esik neki, ha látja a tanításai eredményét.

Szandi

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.