Szakított párjával Xantus Barbara
2017-08-22  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Szurdi Miklóssal 20 éven át voltak férj és feleség, akitől végül 5 évvel ezelőtt vált el Xantus Barbara. A színésznőt nem foglalkoztatták a férfiak, a gyermekeire és magára koncentrált a válás után, de két és fél évvel ezelőtt, mégis rátalált a szerelem.

A férfi többször is megnézett egy előadást, amiben Xantus szerepelt, de amikor csinos színésznőt udvarlója megkérdezte, hogy köszönhet-e neki az egyik ilyen fellépése után, nemet mondott neki még úgy is, hogy saját bevallása szerint is nagy hatással volt rá a találkozás. Fél évig nem beszéltek, de később mégis egymásra találtak.

– A bonyolult kapcsolattal nekem nincs problémám, sőt. Szeretem, ha bonyolult egy viszony. És ez most ilyen -mondta Xantus a Borsnak – Tagadhatatlan, hogy inkább arról tudok beszélni, hogy mióta nem vagyunk együtt… De ez nem szomorít el. Már látom a fényt az alagút végén. Segít a feldolgozásban és megértésben a Turay Ida Színház, Férfiak a fejükre estek című előadása, amelyben válófélben lévő nőket alakítunk a kolléganőimmel.

Forrás: Blikk

Szólj hozzá