Szakított párjával az RTL Klub híradósa
2019-01-25  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

A híradós és kedvese úgy érezte, nincs még itt az ideje annak, hogy összekössék az életüket: Szabados Ágnes és párja esküvő helyett a szakítás mellett döntött.

Az RTL Klub híradósa október elején döntött úgy a párjával, Ákossal, hogy esküvő helyett inkább szakítanak. Szabados Ágnes egy kis megszakítással hat évet töltött szerelmével, szakításukról pedig csak most tudott először beszélni.

– Van, amit érdemes elengedni. Barátok vagyunk, jóban maradtunk, de rájöttünk, hogy nem biztos, hogy erőltetni kell a dolgokat. Kemény időszak van mögöttünk. Úgy volt, hogy esküvő lesz szeptemberben, de esküvő helyett szakítottunk – mondta a HOT! magazinnak Szabados Ágnes, akinek nem volt könnyű elszakadnia Ákostól.

– Először nyárra terveztük az esküvőt, de közbejött egy családi betegség, emiatt őszre halasztottuk. Már volt helyszínünk és időpontunk, de talán mindketten éreztük, ez az időpont már nem lesz az esküvőnk napja – mesélte a híradós, aki nehezen viseli a kudarcokat, és azt is annak éli meg, hogy nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.