Szakított férjével Miley Cyrus
2019-08-13  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Több külföldi lap is tényként állítja a hírt, miszerint a tavaly karácsonykor összeházasodott Miley Cyrus és Liam Hemsworth nem alkotnak többé egy párt – írja a Mirror. Az értesülések bizonyítékául szolgál, hogy az énekesnőt egy Olaszországban állomásozó jachton kapták lencsevégre, amint a színésznő Kaitlynn Carterrel csókolózik.

Miley Cyrus

A lapok információit összefésülve az derült ki, hogy a fiatalok innentől magukra és a karrierükre akarnak koncentrálni, de közös háziállataikról továbbra is gondoskodni fognak és egyelőre a válás gondolata sem merült fel.

Az idei Black Mirror-évad sztárjának rajongói is hamar kiszúrták a szakítást, miután legutóbbi Instagram-fotóján a sztár már jegygyűrűjét sem viselte.

Miley Cyrus

Mileyval ellentétben Hemsworth nem tud ilyen hamar túllépni házasságuk kudarcán – a hírek szerint bátyja, Chris ausztráliai villájába vonult el a külvilág elől és ott próbálja feldolgozni bánatát – írja a Mirror.

Egy színészhez közeli forrás szerint nagyon különbözően képzelte el a két sztár saját jövőjét.

„A házasságnak vége” – nyilatkozta. „Liam teljesen össze van törve, Miley pedig ezek szerint igyekszik bepótolni az “elvesztegetett” időt.”

Miley Cyrus

Az ismerős szerint a legfiatalabb Hemsworth-fiú elérkezettnek látta az időt a családalapításra, ám ezzel nem is lehetett volna messzebb a korábbi Disney-sztár álláspontjától. Nem ez volt egyetlen konfliktusforrás – Liam nehezen barátkozott meg felesége szexuális kinyilatkoztatásaival is.

„Világossá tette, hogy másokkal is akar “szórakozni”, legyen szó fiúról vagy lányról. Liamnak ezt mindig is nehezen vette be a gyomra.” – árulta el.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.