Szakított Aurelio és Nádai Anikó
2018-04-04  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Szakított Nádai Anikó (29) és Aurelio (27)! A Blikk információi szerint a ­fiatalok pár hete döntöttek úgy, hogy külön folytatják az életüket, mert ugyan nagyon szeretik egymást emberileg, az egymás iránti érzelmeik már nem elegendőek egy komoly kapcsolathoz.

A két egykori villalakó szerelméről tavaly december elején a Story magazin számolt be először, pár nappal később Anikó és Aurelio az RTL Klub magazinműsorában beszélt először a sokakat meglepő új szerelemről, amely a munka árnyékában született. Most azonban a twn.hu arról cikkezett, hogy egyik olvasójuk szerint szakított az álompár, közösségi médiás oldalaikról például eltűntek a közös fotók. A Blikk is úgy tudja, hogy nincsenek már együtt a fiatalok, ám sem a menedzsmentjük, sem ők maguk nem kívánták kommentálni a hírt.

A románc akkor kezdődött, amikor Aurelio az Anikó-show hangulatfelelőse lett, a forgatások szünetében pedig a két bajai származású egykori valóságshow-szereplő egyre közelebb került egymáshoz. Végül egy baleset hozta őket össze, amikor Anikó édesanyja defektet kapott és megperdült az ­autójával. Szerencsére az asszony megúszta sérülés nélkül, Aurelio azonban azonnal az aggódó Nádai Anikó segítségére sietett, hazavitte a lányt a szülővárosukba. Az út nem csak megnyugtatta Anikót, de szerelmet is adott neki.

– Rengeteg ember meg fog ezen lepődni, meg rengeteg támadást fogunk kapni – mondta Anikó a Fókusznak adott első közös interjúban, ám akkor úgy tűnt, a páros eléggé erős ahhoz, hogy legyőzze a kétkedőket. Az elmúlt hónapokban úgy tűnt, egyre komolyabb a kapcsolatuk, Aurelio Anikó kisfiával is nagyon jól kijött.

Utoljára a Story-gálán jelentek meg együtt nyilvánosan, amely pár hónapig tartó szerelmük első hivatalos közös szereplése volt, addig ugyanis csak az Instagram-oldalaikon osztottak meg közös képeket. Ám mostanra ezeket is törölték oldalaikról.

Aurelio nemcsak a magánéletben, de a munkában is külön utakon jár, a ValóVilág egykori szereplője február eleje óta már nem dolgozik együtt Nádai Anikóval. Az Anikó-show korábbi bemelegítőembere akkor átigazolt Sebestyén Balázs (40) mellé, a Fal felvételein dolgozott.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.