Szabó Kitti elárulta, hogyan éli meg az anyaságot
2019-04-15  /  Szerző:   /  Párkapcsolat  /  Nincs hozzászólás

Szabó Kittit tiniként ismerte meg az ország, amikor Bokros Lindát, Bartha Zsolt lányát alakította a Barátok köztben, ám mostanra már boldog édesanya.

Nem sok esélyt adtak az orvosok arra, hogy teherbe essen, hisz több betegség is megnehezíti életét. Inzulinrezisztenciája mellett nőgyógyászati problémái is vannak, mivel PCOS-el diagnosztizálták, illetve a pajzsmirigy-alulműködése se segítette a dolgot. Az orvosa közölte a színésznővel és párjával, hogy körülbelül három éven át kell felkészülnie egy sikeres terhességhez, hosszas diéta, vitaminok és sport mellett. Kitti akkor ennek neki is állt, viszont a nyári fagyizások és falánkságok mellett nem tartotta sokáig, mivel úgy voltak vele, hogy még ráérnek.

“Vagy két hétig tartottam is magam az utasításokhoz, de nyár volt, nem tudtam ellenállni a fagyinak és a lángosnak, gondoltam, a családalapítás úgyis odébb van”- mesélte a Best magazinnak a színésznő.

Majd az egyik nap, miután egy ideje a menstruációja kimaradt, készített egy tesztet, ami pozitív eredményt mutatott. Kittit meglepte, hiszen betegsége okán mindig szabálytalan volt a ciklusa, illetve párjával védekeztek. Később jöttek rá, hogy egy alkalommal nem tettek meg mindent a védekezésért és a sors azzal örvendeztette meg őket, hogy Kittinek siketült teherbe esnie.

Kislányt vártak és lánynevekkel készültek a szülésre, ezért nagy meglepetés volt, mikor végül Kitti a születésnapja előtt egy nappal egy kisfiúnak adott életet. A gyors névkeresést unokatestvére névötlete mentette meg, ugyanis ő javasolta a Félix nevet a gyermeknek. Kitti bevallotta, habár későbbre tervezték, hogy szülővé várjanak, nagyon boldog és örül fia érkezésének.

“Természetesen egy cseppet se bánom, sőt nincs nálunk boldogabb szülő. Tudom valóságos csoda, hogy anya lettem” – mesélte.

Kitti mellett köztisztviselőként dolgozó párja, Martin is bent volt a szülésnél, pedig a színésznő elmondása szerint még egy vérvételnél is el tud ájulni. Sajnos a baba nem fordult meg a terhesség alatt, így nagy bánatára nem tudott termesztés módon szülni..

Nagyon örülnek, de elmondásuk szerint a baba nem szeret aludni. Minden érdekli és sokat kell foglalkozni vele, de minden mosolyt imádnak, amit elhagyja kisfiuk száját. Már tudják, nincs könnyű dolguk egy babával.

“Gyönyörű az anyaság, de sokkal keményebb, mint képzeltem” – meséli az újdonsült anyuka, aki azt is elárulta, idén nyáron akartak összeházasodni párjával, de most nem fér bele a baba mellett az idejükbe, ezért ez a projekt tolódik.

Forrás: Blikk

Nincs lehetőség hozzászólni ehhez a bejegyzéshez.